"PIKSI JE LIDER KOJI NAM JE FALIO!" Bivši reprezentativac očekuje prolazak grupe na Evropskom prvenstvu (FOTO)
Dragan Stojković Piksi, Foto: Starsport©

"SA NEKOM BLAŽOM EUFORIJOM"

"PIKSI JE LIDER KOJI NAM JE FALIO!" Bivši reprezentativac očekuje prolazak grupe na Evropskom prvenstvu (FOTO)

Sigurno ćemo biti u mnogo iskušenja međutim, jednim pravim vođenjem selekcije, u šta ne sumnjam, jer je pokazao da je ličnost koja to može, rekao je nekadašnji član nacionalnog tima

Objavljeno:

Fudbalska reprezentacija Srbije plasirala se na Evropsko prvenstvo posle 24 godine, a o tome je govorio Ivica Iliev, nekadašnji sportski direktor Partizana.

- Naravno da su navijači uvek veliki optimisti i euforični kada je fudbal u pitanju, negde i nas bivše fudbalere mediji i navijači ponesu da i mi euforično krenemo da dajemo neka očekivanja i prognoze, ali verujem da imamo tim i da je sistem takmičenja takav da možemo i sa nekom blažom euforijom da očekujem prolazak grupe - rekao je Iliev za Tanjug.

Ivica Iliev
Ivica Ilievfoto: FK Partizan/Miroslav Todorović

Veruje bivši reprezentativac u Dragana Stojkovića Piksija.

- Sigurno ćemo biti u mnogo iskušenja međutim, jednim pravim vođenjem selekcije, u šta ne sumnjam, jer je Dragan Stojković Piksi pokazao da je ličnost koja to može. Kroz prethodne decenije nedostajao nam je takav lider i očekujem da ćemo uz njegov ostanak ostati na ovom nivou - istakao je Iliev.

Nacionalni stadion u Surčinu, kao i mnogi drugi stadioni koji se grade u Srbiji, su izuzetno bitna stavka za zemlju i razvoj našeg fudbala.

- Iz ličnog iskustva znam kako je Poljska, gde sam odigrao poslednje dve godine karijere, ulaganjem države u infrastrukturu uoči EP 2012. godine krenula na gore. Isto je uradila i Mađarska. Velikim investicijama i izgradnjom novih stadiona, došle su na nivo na kojem su sada - zaključio je Iliev.

Bonus video:

00:30

Piksi na Puškaš Areni

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.