STADION PO NAJVIŠIM STANDARDIMA UEFA: Aleksandar Vučić i Dragan Džajić otvorili "Lagator"
Aleksandar Vučić na novom stadionu u Loznici, Foto: FOTO: prinstcreen/Vesti

loznica

STADION PO NAJVIŠIM STANDARDIMA UEFA: Aleksandar Vučić i Dragan Džajić otvorili "Lagator"

Još jedno sjajno fudbalsko zdanje u našoj zemlji

Objavljeno: 15:34h

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boravio je danas u poseti Loznici. Obišao je završne radove na renoviranju hotela Podrinje i novoizgrađeni stadion Lagator.

Nakon obilaska završnih radova na hotelu "Podrinje", Vučić je obišao i novoizgrađeni stadion "Lagator" u Loznici.

Izgradnja i opremanje lozničkog stadiona, koji ima dva nivoa tribina, koštala je oko 30 miliona evra. Može da primi nešto više od 8.000 posetilaca.

Vučić je rekao da su stadion u Loznici, kao i oni u Zaječaru i Leskovcu, izgrađeni po najvišim standardima Evropske fudbalske organizacije UEFA.

Na pitanje zašto stadion nije otvoren u februaru, Vučić je kazao da je bilo problema sa travom jer je hibrdna pa se jedan deo nije dobro primio.

- UEFA je dolazila i kada god je bilo potrebno da se nešto doradi i ukazivala na to, bilo da je reč o toaletima ili boksu za gostujuće navijače. Sada su su sva tri nova stadiona u Srbiji - loznički, leskovački i zaječarski završena po najvišim standardima UEFA - istakao je Vučić.

Pored Aleksandra Vučiča na otvaranju je bio i predsednik FSS i legnedarni fudbaler i funkcioner Crvene zvezde Dragan Džajić.

Bonus video:

01:27

SVE OSIM UBEDLJIVE POBEDE NEĆE BITI USPEH SRBIJE! Đurović i Bjelinić o borbi za Evropsko prvenstvo: Ovo je dobro za naš fudbal!

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.