Grof opleo po bogu i narodu! Dve godine nameštamo! Botovi, Gebels, spletke... (FOTO)
Foto: Filip Plavčić

teške reči

Grof opleo po bogu i narodu! Dve godine nameštamo! Botovi, Gebels, spletke... (FOTO)

- Nije lepa atmosfera koja se pravi protiv mene i stranaca. Pravi navijači moraju to da znaju
Objavljeno: 14:25h

- Bolje da ćutim da se ne bi posle pisala saopštenja. Dovoljno smo već u blatu. Stvorila se mnogo ružna atmosfera u Srbiji oko fudbala. Nije ni čudo što nema navijača kada ništa lepo ne možete da pročitate o fudbalu. Ne treba nama nikakav inat, Crvena zvezda je najveći klub u Srbiji i zato treba da pobeđujemo - rekao je on.

Veličković progovorio o sukobu sa Džikićem! Sve je objasnio jednom rečenicom! (FOTO)

Božović je naveo da je ekipi potrebna velika podrška navijača zbog, kako je naveo, propagande na kojoj bi pozavideo i (ministar propagande Trećeg Rajha) Jozef Gebels".

Igrač Čukaričkog ima samo dve želje, a jedna od njih je da Zvezda osvoji titulu!

foto: Fonet/Aleksandar Barda

- Nije lepa atmosfera koja se pravi protiv mene i stranaca. Pravi navijači moraju da znaju da ima mnogo iskonstruisanih tema i 'botova'. Nije bitno ko je trener nego da Crvena zvezda bude prva. Kada se završi prvenstvo i podvuče crta, onda ćemo da analiziramo, a sada je potrebno jedinstvo - rekao je on. Trener crveno-belih je dodao da klub protiv sebe ima ozbiljne protivnike.

- Dve godine smo prvi, dve godine nameštamo utakmice, dve godine smo državni projekat. Crvena zvezda ima veliku moć i u narodu od sedam miliona ljudi, pet miliona navija za Zvezdu. Plus dijaspora. To je velika moć i što se više spletki pravi naša moć je sve veća - rekao je Božović.

(Espreso.co.rs/Beta)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.