TRAGEDIJA IZBEGUNUTA ZA DLAKU U MOSTARU: Navijači gađali protivničkog igrača raketom! (VIDEO)
Navijači Veleža su raketom gađali protivničkog igrača, Foto: AP Photo/Jon Super

AU

TRAGEDIJA IZBEGUNUTA ZA DLAKU U MOSTARU: Navijači gađali protivničkog igrača raketom! (VIDEO)

Srećom, izbegnuta je nesreća

Objavljeno:

Na Mostarskom derbiju između Zrinjskog i Veleža, suočeni smo s mnogim problemima, a tragedija je za dlaku izbegnuta tokom ovog susreta.

Utakmica, koja je prekinuta nekoliko puta, završena je pobedom nekadašnjeg jugoslovenskog fudbalskog velikana, Zrinjskog, rezultatom 3:0.

Tokom meča, dogodili su se sukobi među navijačima, pojavili su se sporni transparenti, a najopasniji trenutak desio se kada je jedva izbegnuta tragedija.

Navijači Zrinjskog su bacali baklje na teren, sukobili se s policijom i pristalicama suparničkog tima, dok su navijači Veleža s tribina lansirali nekoliko raketa prema terenu.

Jedna od njih je gotovo pogodila iskusnog hrvatskog napadača Tomislava Kiša, bivšeg igrača Hajduka iz Splita i belgijskog Kortrajka. Srećom, Kiš je uspeo da se izmakne u poslednjem trenutku.

Pobedom nad Zrinjskim, Velež je ostao sa 25 bodova na tabeli Premijer lige Bosne i Hercegovine, dok se Zrinjski i dalje nalazi ispred sa jednim bodom više. Sarajevo ima 27 bodova, dok je Borac iz Banjaluke lider sa 33 boda.

Bonus video:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.