"POSTOJI PRITISAK, IMAM POTEŠKOĆA!" Bahar iskreno pričao Izraelcima o Zvezdi i Srbiji - "nedostaje mi Makabi"(FOTO)
Barak Bahar, Foto: Starsport©

OTVORIO DUŠU

"POSTOJI PRITISAK, IMAM POTEŠKOĆA!" Bahar iskreno pričao Izraelcima o Zvezdi i Srbiji - "nedostaje mi Makabi"(FOTO)

Znao sam šta me čeka i da su očekivanja veoma visoka, rekao je Barak

Objavljeno: 19:12h

Barak Bahar vratio se u Izrael koji je pogođen ratom, a u razgovoru sa tamošnjim medijima otkrio je zašto je otišao u Srbiju.

- Bila mi je neophodna tranzicija. Posle šest titula, odlučio sam se za novi izazov. Početak je bio odličan, odlično smo se složili sa timom, kao da smo dugo u klubu. Sada je malo lošiji period. Iako postoji pritisak, verujem da ćemo ispuniti očekivanja polako. Imam poteškoća, postoje usponi i padovi, tranzicija nije laka. Suočavam se sa timom oko sebe, znamo kako da ojačamo jedni druge u teškim vremenima. Moraš naučiti kako da se ponašaš u porazu. U porazima učiš, i to je poruka svim roditeljima, studentima. Zaista mislim da nije lako jer postoji mnogo porodica koje pate. Mnogo naučiš o sebi. Nadam se da ćemo jači izaći iz ovoga - rekao je Bahar.

Barak Bahar
Barak Baharfoto: Starsport©

Istakao je i da je srpski narod prijateljski nastrojen prema Izraelu.

- Srbija je veoma prijateljski nastrojena prema Izraelu, Makabi iz Tel Aviva igra tamo - poručio je Bahar kada je upitan o situaciji u klubu kada je u pitanju mišljenje igrača o Izraelu.

Suočava se sa veoma teškim periodom na Marakani. Da li mu nedostaje Haifa i Izrael?

- Zaista mi nedostaje Makabi Haifa i navijači, ali onog trenutka kada sam rekao da odlazim, onda sam se pomirio sa tim. Nije lako, ali želim da napredujem, da učim, da uspem gde sada jesam. Radim sve ne bi li uspeo u Evropi - jasan je Bahar.

Barak Bahar kao trener Makabija iz Haife
Barak Bahar kao trener Makabija iz Haifefoto: Profimedia

Kaže i da se dobro oseća u Beogradu, ali da su očekivanja veoma visoka.

- Veoma sam dobro prihvaćen, grad je fenomenalan. Sve je počelo kako treba, ali posle dva poraza u ligi, došao je pritisak i od strane medija i od navijača. Znao sam šta me čeka i da su očekivanja veoma visoka. Verujem da mogu da preokrenem momentum, mislim da imamo dobar tim i da smo sposobni za to - zaključio je Bahar.

Bonus video:

00:14

Promocija Baraka Bahara za novog trenera Crvene zvezde

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.