DOKLE OVAKO? Veličanje ubica Srba! Nož, žica, Srebrenica! Ganci, vi ste ovde stranci! Pazarci, imate srpske krvi! (VIDEO)
Foto: Filip Plavčić, Beta/branislav Bozic/ds

poligon za vređanje

DOKLE OVAKO? Veličanje ubica Srba! Nož, žica, Srebrenica! Ganci, vi ste ovde stranci! Pazarci, imate srpske krvi! (VIDEO)

Podsetimo se samo nekih pesama zbog kojih su utakmice srpskog fudbala trebalo da budu prekinute
Objavljeno: 21:35h

Fudbalski stadioni u Srbiji odavno nisu mesto gde se samo pruža podrška voljenom klubu, naprotiv.

Retke su situacije da na utakmicama ne čujemo neke povike koji nemaju veze sa sportom, već su poruke pesama često zasnovane na političkoj, nacionalnoj, verskoj osnovi...

KO JE POLA MAĐAR, POLA USTAŠA? Ovaj detalj o pesmi koja je izazvala SKANDAL u srpskom fudbalu sigurno niste znali! (VIDEO)

Poslednji takav primer bila je utakmica između Partizana i Vojvodine, koja je prekinuta na nekoliko minuta zbog pogrdne pesme pristalica crno-belih.

Glavni arbitar ovog duela,Milorad Mažić nije želeo da se meč nastavi dok sa tribina ne prestane pesma "Pola Mađar, pola ustaša..:".

Interesantna je činjenica da ovu pesmu Grobari pevaju već nekoliko sezona unazad, ali se utakmice prekidaju tek u poslednjih par godina.

ZABORAVITE MATIĆA I KANTEA! Luka Milivojević je čovek o kome priča Premijer liga! Razlog je PREMOĆAN (VIDEO)

Zbog toga smo odlučili da navedemo neke primere kada su prema sadašnjim standardima utakmice morale da budu prekinute, a nisu!

Naravno, teško da ćemo nabrojati sve takve slučajeve, tako da vas pozivamo da nam u komentaru ove utakmice ostavite koja su to još skandiranja zbog kojih je trebalo da usledi prekid meča.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.