MOŽDA SU SE RANIJE DOGOVARALI: Vučelić traži rekaciju nadležnih, dok Novosađani tvrde da snimak falsifikat! (VIDEO)
Foto: Marina Lopičić

Reakcija predsednika crno-belih

MOŽDA SU SE RANIJE DOGOVARALI: Vučelić traži rekaciju nadležnih, dok Novosađani tvrde da snimak falsifikat! (VIDEO)

Prvi čovek kluba iz Humske pominje da skandal u Humskoj možda znači da u prošlosti bilo takvih dogovora
Objavljeno:
foto: Beta/Branislav Božić

- Svi organi bi morali da reaguju. Mi smo fokusirani na teren, a ovo je nešto sasvim drugo. Možda ovo nije pretnja, možda je ovo konstatacija da su se takve stvari dešavale u prošlosti. Upozodravam da je to stanje vidljivo. Najgore od svega je kad neki klubovi izađu na evroscenu, pa ne znaju kako je igrati takmičarske mečeve.

Iz Vojvodine je na sporan snimak koji je objavio Partizan bio stigao odgovor da je falsifikat, a prvi čovek "lala", Dragoslav Vuković, je istakao da se u međuvremenu čuo sa Vučelićem i da mu se predsednik Partizana izvinio.

- To je čist falsifikat. Prevara nad prevarama. Pustio sam snimak 15 puta i samo sam čuo horsko pevanje sramne pesme 'pola Mađar, pola ustaša'. Sve mi deluje kao kao podmetanje i režija njihovog sportskog direktora, ne znam kako se tačno zove. Hajte, molim vas. Neozbiljno je da pričamo na tu temu. Vojvodini, našim fudbalerima i trenerima, nije bitno ko je na suprotnoj strani. Zvezda, Partizan, Radnički, Mladost, Borac. Svi su isti, hoćemo da pobedimo - rekao je Vuković za "Žurnal".

BONUS VIDEO: Grobari vređaju fudbalere Vojvodine

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.