ENGLEZ POKORAVA NEMAČKU: Kejn UNIŠTIO Dortmund i oborio rekord Bundeslige!
Hari Kejn, Foto: INA FASSBENDER / AFP / Profimedia

nezaustavljiv

ENGLEZ POKORAVA NEMAČKU: Kejn UNIŠTIO Dortmund i oborio rekord Bundeslige!

Rapsodija Kejna i Bavaraca na Vestfalenu

Objavljeno: 20:30h

Fudbaleri Bajern Minhena razbili su Borusiju u Dortmundu u okviru 10. kola Bundeslige rezultatom 4:0.

Bavarci su ostali na poziciji dva i imaju 26 bodova, dva manje od vodećeg Leverkuzena. Sa druge strane, "Milioneri" su na poziciji četiri sa pet bodova manje od najvećeg rivala.

Gosti iz Minhena su surovo započeli ovaj meč.

Već u 4. minutu poveli su, a strelac je bio Dajot Upamekano. On je glavom iskoristio fantastičan centaršut Leroja Sanea iz kornera.

Samo pet minuta kasnije bilo je 2:0, a gol je posle sjajne akcije postigao Hari Kejn, a Sane je upisao novu asistenciju.

Do kraja prvog dela igre videli smo nekoliko dobrih šansi na obe strane, ali novih golova nije bilo.

U nastavku dominacija Harija Kejna. Doskorašnji fudbaler Totenhema je u 72. minutu pogodio za 3:0, a onda je na asistenciju Aleksandra Pavlovića u 93. minutu kompletirao het-trik i postavio konačnih 4:0.

Bio je ovo drugi uzastopni het-trik za Kejna, koji je trenutno vodeći strelac Bundeslige sa 15 postignutih golova u samo deset odigranih kola, a pored toga ima i pet asistencija. Takođe, oborio je rekord po broju postignutih golova nakon prvih deset bundesligaških utakmica.

Englez je samo potvrdio da obožava da igra protiv Dortmunda, pošto je sa Totenhemom uvek odnosio pobedu kada se sastajao sa Borusijom.

Standings provided by Sofascore

Bonus video:

05:26

DOLASKOM DŽAJIĆA ZA PREDSEDNIKA FSS POPRAVLJA SE ODNOS ZVEZDE I PARTIZANA! Bjelinić: Ako Vidić pobedi FUDBAL SE MENJA IZ KORENA

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.