DOBRE VESTI ZA LAJPCIG PRED GOSTOVANJE NA "MARAKANI": Ali Zvezdu ovo ne dotiče...
Navijači RB Lajpciga sa nestrpljenjem čekaju povratak najkreativnijeg igrača, Foto: EPA/Filip Singer

red bulova krila

DOBRE VESTI ZA LAJPCIG PRED GOSTOVANJE NA "MARAKANI": Ali Zvezdu ovo ne dotiče...

Svi u Red Bul Lajpcigu su se koncentrisali na to da neophodna operacija i oporavak prođu u najboljem redu

Objavljeno: 15:13h

RB Lajpcig je dobio veliki udarac kada je postalo jasno da najkreativniji i za mnoge najbolji igrač ekipe, Dani Olmo, neće moći da igra bar do kraja godine, zbog povrede ramena.

Kada su svarili ovaj težak "zalogaj" svi u Red Bulu su se koncentrisali na to da neophodna operacija i oporavak prođu u najboljem redu pa da se Španac što pre vrati treninzima.

Prvi deo je završen, saopštio je klub. Olmo je uspešno operisao zglob između ključne kosti i lopatice povređenu u duelu sa Kelnom u Bundesligi 28. oktobra i sada se čekaju prve konkretnije procene kada će moći da se stavi na raspolaganje treneru Marku Rozeu.

Dani je inače bio strelec trećeg gola u pobedi nad Crvenom zvezdom 3:1 u trećem kolu Lige šampiona. Ali odmah posle povrede, bilo je jasno da neće igrati u svojevrsnom revanšu na stadionu "Rajko Mitić".

Dani Olmo neće biti u konkurenciji ni za jedan od preostala tri duela u grupnoj fazi Ligi šampiona, niti susrete u Bundesligi i Kupu Nemačke do kraja godine.

Takođe, ni selektor Luis de la Fuente neće moći da računa na njega u finišu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, ali je "crvena furija" već obezbedila plasman u Nemačku.

Bonus video:

00:26

Navijači Crvene zvezde bakljadom ispraćaju Aleksandra Kodića

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.