PROMENILE SE KVOTE ZA OSVAJANJE SUPERLIGE SRBIJE: Da li je Zvezda i dalje favorit ili je to sad Partizan?!
Ko ima veće šanse? Aleksandar Dragović i Igor Duljaj, Foto: Starsport©

superliga srbije

PROMENILE SE KVOTE ZA OSVAJANJE SUPERLIGE SRBIJE: Da li je Zvezda i dalje favorit ili je to sad Partizan?!

Posle najnovijeg kiksa, protiv TSC-a na svom terenu, Zvezda ima šest bodova manje od Partizana koji niže pobede, a za razliku od crveno-belih nema obaveza u Evropi

Objavljeno:

Utakmicama 13. kola ovog vikenda se nastavlja takmičenje u fudbalskoj Superligi Srbije - lider Partizan će gostovati Novom Pazaru, dok će Crvena zvezda dočekati Radnik.

Posle najnovijeg kiksa, protiv TSC-a na svom terenu, Zvezda ima šest bodova manje od Partizana koji niže pobede, a za razliku od crveno-belih nema obaveza u Evropi od ispadanja iz kvalifikacija za Ligu konferencija.

Ipak, možda i naročito posle bruke proitv Noršelenda, malo ko je očekivao da će ekipa Igora Duljaja napraviti seriju dobrih rezultata, ali i sve boljih igara, a sa druge strane da će Zvezda toliko puta posrnuti.

Kvota na Zvezdu da će da odbrani titulu je uoči početka šampionata bila samo 1,10 a na Partizan ophrvan finansijskim problemima i nekompletiran u prelaznom roku okruglo 5,00.

Prirodno, sada su stvari drugačije, ali ne potpuno. Ili čak ne mnogo.

Prema kladionici "Mozzart", Zvezda je i dalje prvi favorit i to sa kvotom 1,40 dok je kvota na Partizan sad 2,80.

Treći je pomenuti TSC (kvota 15,00) od kog se takođe očekuju dobri rezultati u kontinuitetu čim zavšri sa učešćem u Evropi, kao i od Čukaričkog koji je na četvrtom mestu zajedno sa Vojvodinom (kvota 50,00).

Parovi 14. kola Superlige Srbije: Subota: Crvena zvezda - Radnik (18.00) Nedelja: Vojvodina - Železničar (15.00) Čukarički - TSC (15.30) Voždovac - Radnički Niš (19.30) Ponedeljak: Novi Pazar - Partizan (15.00) Spartak - Radnički 1923 (17.00) Napredak - IMT (18.30) Mladost - Javor (19.00)

Standings provided by Sofascore

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.