SKANDAL TRESE SRPSKI FUDBAL Policija proverava da li je bilo NASILJA nad Baharom i dvojicom igrača od strane DELIJA
Loša situacija u Zvezdi, Foto: Starsport©

ozbiljne optužbe

SKANDAL TRESE SRPSKI FUDBAL Policija proverava da li je bilo NASILJA nad Baharom i dvojicom igrača od strane DELIJA

Ovo bi moglo da izazove ozbiljne probleme

Objavljeno: 13:01h

Više javno tužilaštvo u Beogradu dalo je nalog policiji da ispita navode novinskog članka pod nazivom “Delije držale bukvicu Baharu i igračima”, te da utvrdi da li su i koja lica-navijači, bila nasilna prema treneru fudbalskog kluba Crvena zvezda Baraku Baharu i dvojici igrača u svlačionici, nakon utakmice izmedju tog kluba i TCS odigrane 1. novembra na stadionu "Rajko Mitić".

Kako saznaje Kurir, policija će pored ostalog, tražiti od igrača i trenera da se izjasne koliko dugo su bili zadržani od strane navijača, da li su tom prilikom prema njima vršili bilo koji oblik nasilja, fizički ih maltretirali, pretili i vikali na njih.

Barak Bahkar, Barak Bahar
foto: EPA/ABIR SULTAN

Na razgovor u policiju biće pozvano i ovlašćeno lice za bezbednost FК Crvena zvezda da se izjasni da li su navijači dobili dozvolu i od koga da uđu u svlačionice da bi se neposredno obratili igračima i treneru, te da li su ovlašćena lica iz kluba obavestila nadležne organe o pomenutom indicentu, a ukoliko nisu, potrebno je da se izjasne iz kog razloga to nisu učinili.

Bakljada, Delije, Navijači Crvene zvezde
foto: Kurir Sport/Aleksandar Radonić

Biće zatražen i zvaničan izveštaj o ovom događaju, ukoliko je isti sačinio FК Crvena zvezda i pribavljeni video snimci bezbednosnih kamera koje pokrivaju službene prostorije stadiona "Rajko Mitić"

Bonus video:

00:48

Nemanja Vidić igrao povređen

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.