OTETI RODITELJI ZVEZDE LIVERPULA: Cela država na nogama - majka pronađena, za ocem se traga! (VIDEO)
Luis Dijaz, Foto: Peter Byrne / PA Images / Profimedia

STRAŠNO

OTETI RODITELJI ZVEZDE LIVERPULA: Cela država na nogama - majka pronađena, za ocem se traga! (VIDEO)

Teški dani za Kolumbijca

Objavljeno: 08:29h

Zvezda Liverpula, Luis Dijaz prolazi kroz pakao! Njegovi roditelji su kidnapovani u Kolumbiji, poslednje informacije kažu da je njegova majka pronađena, dok se za ocem još traga.

Otac Luis Manuel Dijaz i majka Silenis Marulanda su oteti naoružanim napadom sa benzinske pumpe u svom rodnom gradu Barakasu.

Takođe, navodi se da su vlasti u karipskom gradu, smeštenom u regionu La Guajira, strahovale su da će se ovo dogoditi i upozorile roditelje da izbegavaju svoj seoski dom. Ipak, desila se otmica.

Posle policijske istrage, majka Luisa Diaza je pronađena od strane lokalnih vlasti, zahvaljujući jednom od punktova postavljenih od strane lokalne policije. Njegov otac, trenutno, i dalje je u rukama otmičara.

Ovaj slučaj se tretira kao nacionalno važan. To dokazuje činjenica da je kolumbijski predsednik Gustavo Petro preneo vest o spasavanju njegove majke.

Da podsetimo, Diјaz je odigrao 43 meča za reprezentaciju Kolumbije. Potpisao je za Liverpul iz portugalskog kluba Porta u januaru 2022. Brzo je postao jedno od najznačajnijih lica kluba, postigavši 14 golova na 58 utakmica.

Bonus video:

02:42

POBEDA SAUDIJSKE ARABIJE OČEKIVANA? Trener: Ulažu mnogo u fudbal, imaju ratnički mentalitet, a uslovi za trenine su im SVEMIRSKI!

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.