NAJPOZNATIJA PEVAČICA NA SVETU ŽELI DA KUPI FUDBALSKI KLUB U ENGLESKOJ? Vlasnici joj već poslali posebnu poruku!
Tejlor Svift je najpopularnija pevačica na planeti u ovom momentu, Foto: EFE/DJ JOHNSON

ovo je neočekivano

NAJPOZNATIJA PEVAČICA NA SVETU ŽELI DA KUPI FUDBALSKI KLUB U ENGLESKOJ? Vlasnici joj već poslali posebnu poruku!

Popularna pevačica želi da uđe u svet sporta

Objavljeno:

Nakon nedavnih glasina koje su se pojavile u engleskim medijima o mogućem preuzimanju najstarijeg fudbalskog kluba u Engleskoj, Nots Kauntija, od strane američke muzičke zvezde Tejlor Svift, vlasnici kluba su odlučili da se kreativno oglase.

Nots Kaunti, osnovan pre 161 godinu u Notingemu (grad iz kojeg potiče i poznatiji klub Nottingham Forest), ima bogatu istoriju, uključujući osvajanje jednog FA Kupa 1894. godine. Klub je takođe jedan od najstarijih profesionalnih fudbalskih klubova u Engleskoj.

- Koliko god nam je žao što razočaramo svoje i fanove Tejlor Svift, moramo da demantujemo ovu priču. Svakako nema zle krvi između nas i Tejlor, no ona sigurno nije mogla verovati ni u svojim najluđim snovima da ćemo joj prepustiti kontrolu. Ostavljamo prazan prostor na plejlisti za sutrašnji meč za pesmu sa njenog novog albuma 1989 kao znak zahvalnosti za njenu zainteresovanost - stoji u šaljivom saopštenju tokom kojeg su primetni i nazivi nekih njenih pesama.

Danski biznismeni, braća Aleksandar i Kristofer Ridc, preuzeli su kontrolu nad klubom 2019. godine i postigli značajan uspeh vodeći ekipu iz nižih liga nazad u profesionalni fudbal tokom prethodne sezone.

Iako su glasine o Tejlor Svift kao potencijalnom kupcu još uvek nejasne i nisu potvrđene, vlasnici Nots Kauntija su se zabavili kreativnim odgovorom na ove priče, ostavljajući mnoge u neizvesnosti glede budućnosti ovog istorijskog kluba.

Bonus video:

00:48

Nemanja Vidić igrao povređen

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.