DULJAJ PRED VOŽDOVAC PRIČAO O GROBARIMA: "Navijače možete da prevarite u jednom periodu, posle sve pada u vodu!"
Igor Duljaj bez dlake na jeziku, Foto: Starsport©

iskreno

DULJAJ PRED VOŽDOVAC PRIČAO O GROBARIMA: "Navijače možete da prevarite u jednom periodu, posle sve pada u vodu!"

Trener Partizana iskreno

Objavljeno:

Na konferenciji za medije uoči utakmice sa Voždovcem trener Partizana Igor Duljaj je izneo svoja očekivanja od utakmice, ali se i nadovezao na podršku navijača.

Na prošlim utakmicama, čak i na derbiju u košarci navijači su skandirali njegovo ime, ali on ipak skreće pažnju na tim.

- Naravno da mi to imponuje zato što ljudi cene rad, ne samo moj nego celog stručnog štaba i celog tima. Ovo je kolektivan sport, sam ne mogu ništa da uradim. Navijače možete da prevarite na jedan kratak vremenski period, ali posle toga sve pada u vodu, ceni se samo rad, trudi poštenje i to radi naš tim. Ja uvek njima pokažem da su to igrači, oni trče na terenu, oni se bore, zbog njih navijači dolaze, od njih kupuju dresove, traže dresove od njih. Oni su u foksu i oni su najvažniji. Tako da prija, ali sa druge strane ja sam sebe nekad uhvatim, ali se i opet spustim na zemlju jer ako čovek poleti i pomisli da je njegov ceo svet to se sruši za sekund.

Strateg Voždovca je pohvalio crno-bele, a Duljaj je uz priznanje da nije čitao izjavu pozvao navijače da dođu na stadion.

- Nisam čitao, ne znam, ali u svakom slučaju hvala, to je kompliment za moj tim. Imaju pravo, nemaju pritisak, što je važno za njih. Mi sa druge strane imamo obavezu prema klubu i navijačima. Moram da napomenem da je u Kragujevcu na radni dan dolazila kolona vozila, Bor, Leskovac, Lebane, imamo još tu dodatnu dogovornost prema njima jer su došli da gledaju Partizan. Pozivam ih da dođu u velikom broju jer će nam biti mnogo lakše. Činjenica da mi ništa ne bismo uradili bez njihove podrške i mnogo je lakše jer igrači osećaju da imaju poštovanje i ne samo zbog toga što su prvi na tabeli već jer daju sve od sebe i to svaki navijač ceni.

Bonus video:

00:48

Nemanja Vidić igrao povređen

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.