SKANDAL U HUMSKOJ: Rukovodstvo Vojvodine otišlo sa stadiona zbog uvreda! Partizan i Grobari dobili žestok odgovor!
Foto: Saša Pavlić Koky

strašne stvari

SKANDAL U HUMSKOJ: Rukovodstvo Vojvodine otišlo sa stadiona zbog uvreda! Partizan i Grobari dobili žestok odgovor!

- Istovremeno, izražavamo punu podršku našim igračima, koji su i u takvom ambijentu danas igrali fudbal i koji su, uprkos svemu, do kraja meča prikazali sportski duh i dostojanstvo kakvo priliči “staroj dami” srpskog fudbala
Objavljeno:

Rukovodstvo fudbalskog kluba Vojvodina napustilo je stadion Partizana tokom utakmice između dva tima (crno-beli slavili sa 1:0) zbog uvredljivog skandiranja jednog dela domaće publike na račun navijača novosadskog kluba.

GROBARI PREKINULI UTAKMICU U HUMSKOJ: Iz Vojvodine besneli zbog brutalnih uvreda, a Mažić je dobio još gore! (VIDEO)

- Rukovodstvo Vojvodine obaveštava sportsku javnost i svoje navijače da je tokom današnje derbi utakmice drugog kola plej-ofa Super lige Srbije protiv Partizana demonstrativno napustilo stadion u Beogradu u 69. minutu meča, usled skandaloznog, šovinističkog i nažalost, po ko zna koji put ponovljenog “navijanja” jednog dela navijača domaćeg tima - navodi se u saopštenju Vojvodine.

Sudija Milorad Mažić je na kratko prekinuo meč sredinom drugog poluvremena zbog uvredljivog skandiranja navijača Partizana.

- Pesma u kojoj se navijači jednog od najstarijih klubova u Srbiji nazivaju ‘pola Mađarima, pola ustašama’, zbog koje je utakmica i ovoga puta s prvom bila prekinuta, osim što je o Srbiji i srpskom fudbalu još jednom poslala sramnu i ružnu sliku u svet, prikazala je i elementarno neznanje “navijača” koji su je pevali o fudbalskom klubu Vojvodina - navela je Vojvodina.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.