VAZURA NEGIRAO DULJAJEVE REČI O STANJU U PARTIZANU: "Nema veze sa istinom!"
Miloš Vazura je negirao reči Igora Duljaja, Foto: Starsport/Srđan Stevanović

ko je u pravu?

VAZURA NEGIRAO DULJAJEVE REČI O STANJU U PARTIZANU: "Nema veze sa istinom!"

Generalni direktor je otkrio ko je koliko plaćen u timu Partizana

Objavljeno:

FK Partizan je uprkos problemima i nekim neuverljivim partijama, lider Superlige Srbije.

Posle pobede nad Spartakom u petak, trener Igor Duljaj je skrenuo pažnju na probleme van terena, javno istaknuvši da igrači ne primaju plate i da ga brine da li će neki od njih moći da plate kiriju, čak je naveo da pojedini nemau deci da daju mleko.

Tim povodom se oglasio generalni direktor Partizana Miloš Vazura koji je začuđeno u izjavi za "Večernje novosti" rekao da ne zna o čemu trener priča.

- Zaista ne znam zašto je Duljaj rekao da igrače izbacuju iz stanova, da nemaju za mleko, kada to nikako nema veze sa istinom i činjeničnim stanjem. Jedna grupa momaka, ona koja je bila u klubu i pre prelaznog roka, dobila je plate 15. septembra, a deset dana kasnije zaradu su podigla još jedanaestorica - rekao je Vazura.

On je potvrdio da dugovanja postoje, ali da su pojačanja crno-belih dobila sav novac koji im je obećan.

- Novajlijama se praktično ništa ne duguje. Mesečna primanja fudbalera su između 10.000 i 50.000 evra, u zavisnosti od jačine ugovora. Pojačanja su u poslednja tri meseca inkasirala između 100.000 i 160.000 evra. Postoje dugovanja prema onima koji su bili u Partizanu i pre letnjeg prelaznog roka, od toga se ne beži, ali ona nisu takva da nekome ugrožavaju egzistenciju - napomenuo je Vazura. - Proveravali smo stanarine svih igrača i nikome ne preti izbacivanje. Javnost mora da zna da prvotimci potpisuju ugovore sa stanodavcima, a da u sklopu ugovorne obaveze postoje sredstva namenjena baš za to. Klub ne plaća igračima kirije, oni to rade sami - završio je Miloš Vazura.

Bonus video:

00:20

SPEKTAKL U HUMSKOJ: Partizan protiv Sabaha juri 2 gola zaostatka

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.