MENIG SE OGLASIO: Objasnio obračun sa Duljajem!
Kvinsi Menig i Igor Duljaj u obračunu, Foto: Starsport

javio se

MENIG SE OGLASIO: Objasnio obračun sa Duljajem!

Kvinsi Menig kaže da nije bio zadovoljan što je prethodna dva meča presedeo na klupi...

Objavljeno:

Fudbaler Partizana Kvinsi Menig se oglasio nakon skandaloznog sukoba koji je imao sa trenerom Igorom Duljajem usred utakmice sa Spartakom (3:0).

Holanđanin nije prihvatio odluku svog trenera da ga ne uvede u igru iako mu je to najavio, a svi su ostali zapanjeni kad je došlo do njihovog fizičkog sukoba koji bi možda bio i gori da ih ostali sa klupe nisu razdvojili.

Menig je jutros uputio izvinjenje koje je objavio "Telegraf".

- Sve je u najboljem redu, što mi je veoma drago. Razgovarao sam sa trenerom Duljajem iskreno o svemu što se dogodilo u završnici meča u Subotici, izgladili smo to na najbolji mogući način. Izvinio sam se i treneru koji je bio fudbaler i ima razumevanja, ali i saigračima, jer je taj događaj donekle bacio senku na veliku pobedu tima protiv Spartaka, a izvinjavam se i svim navijačima Partizana. Kako god izgledalo ili zvučalo, želeo sam samo najbolje timu, želeo sam da pomognem na terenu. Sada je sve kako treba, nastavljamo gde smo stali pre toga što se desilo u Subotici, ali sa tri važna boda na kontu – počeo je Menig.

1 / 5 Foto: Starsport

Holanđanin kaže da nije bio zadovoljan što je prethodna dva meča presedeo na klupi...

- Biću iskren, nisam bio srećan što nisam igrao u prethodnim mečevima, a nisam bio ni potpuno zadovoljan sobom kada sam dobijao šansu i sve je to prouzrokovalo nervozu, frustraciju i reakciju koja nije primerena, ali se dešava u svakom sportu, ne samo u fudbalu. Ipak, nije bilo nikakve tuče kako je napisano naspram fotografija koje su se pojavile, ne znam čak ni da li smo uopšte imali fizički kontakt, to me je malo šokiralo. Razumem i javnost, takve scene obično nemaju priliku da vide u toku utakmice, iako su, ponavljam, deo svakodnevnice u svim sportovima.

Kvinsi Menig je danas sasvim normalno trenirao sa timom, iako su se juče pojavljivale netačne spekulacije o disciplinskom procesu protiv igrača (i trenera).

- Razgovarali smo posle svega otvoreno i iskreno, razumeli smo se što je najbitnije i zaključili da samo zajedno možemo napred. Zahvalan sam na razumevanju treneru, saigračima, klubu, kao i navijačima koji nas neverovatno bodre svaku utakmicu. Klub je iznad svega i svih, zato sam svima rekao da na mene mogu da računaju sto odsto i da je najvažnije da ekipa nastavi sa dobrim igrama i pobedama, da ostane na prvoj poziciji. Sve drugo je u ovom trenutku potpuno u drugom planu – jasan je Kvinsi Menig.

Bonus video:

00:25

Igor Duljaj: Niko ne voli i ne poštuje Partizan kao on

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.