DULAJ SE OGLASIO: Pošto sam čuo da Vazuri prete...
Igor Duljaj je imao poruku za navijače Partizana, Foto: FK Partizan

novo obraćanje

DULAJ SE OGLASIO: Pošto sam čuo da Vazuri prete...

Navijači Partizana su oduvek bili gospoda, avangarda i zahvaljujući njihovoj podršci je tim na prvoj poziciji - kaže Igor Duljaj

Objavljeno:

Fudbaleri Partizana su sa 3:0 pobedili Spartak u Subotici, a trener Igor Duljaj je tokom duela ušao u centar pažnje zbog fizičkog sukoba sa Kvinsijem Menigom.

Međutim, Duljaj je posle meča skrenuo pažnju na nešto drugo - finansijsko stanje u klubu je katastrofalno, igrači Partizana ne primaju plate a neki imaju problem i da plate kiriju.

Posle ostavke Milorada Vučelića na mestu predsednika, koplja su se izgleda slomila na generalnom direktoru Milošu Vazuri koji je, zajedno sa svojom porodicom, počeo da dobija pretnje odmah posle utakmice.

Tim povodom Duljaj je u izjavi za Telegraf zamolio sve navijače crno-belih da prestanu sa pretnjama.

- Pošto sam čuo da generalnom direktoru Milošu Vazuri prete, da ga zovu i šalju mu poruke na privatni telefon, apelujem na navijače da ne prete nikome, da ne ugrožavaju ničiju porodicu, već da ostanu dostojanstveni i stanu uz klub u ovim teškim trenucima. Navijači Partizana su oduvek bili gospoda, avangarda i zahvaljujući njihovoj podršci je tim na prvoj poziciji i svetla je tačka celog kluba kome je potrebna pomoć, stabilizacija. Zato još jednom molim da se suzdrže od destruktivnih radnji, da ne diraju nikoga, ničiju porodicu i da su svoju energiju usmere na ekipu, pa se nadamo da će i ta pomoć stići – rekao je Duljaj za Telegraf.

Bonus video:

00:30

Gol Zahida protiv Spartaka

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.