TRENER ODUŠEVLJEN PARTIJOM MLADIH SNAGA: "Oni su budućnost Zvezde!"
Jovan Mijatović, Jovan Šljivić i Uroš Kabić, Foto: Starsport©

impresionirali

TRENER ODUŠEVLJEN PARTIJOM MLADIH SNAGA: "Oni su budućnost Zvezde!"

"Fudbaleri koji su bili na terenu su pokazali da su sa razlogom u Crvenoj zvezdi"

Objavljeno:

Fudbaleri Crvene zvezde su bez problema izborili osminu finala Kupa Srbije pošto su u Kruševcu sa 6:0 (1:0) potukli domaći Trajal.

U odsustvu Baraka Bahara, njegov pomoćnik Boris Savić je izneo utiske o utakmici.

- Kup je specifično takmičenje. Danas teren nije bio idelan za igru, međutim mislim da je bilo jako bitno što smo postigli pogodak na vreme. Uspeli smo to da uradimo već na početku meča i da uvedemo utakmicu u mirniji tok. Posebno raduje ulazak u igru mladih fudbalera iz Zvezdine Omladinske škole, koji su debitovali. Odnos koji su prikazali je bio sjajan, stigle su nagrade u vidu pogodaka i asistencija, oni su Zvezdina budućnost - rekao je Savić.

Istakao je Savić da su mladi igrači dobili šansu, koju su odlično iskoristili.

- Nije lako, veliki broj igrača nije nastupio na današnjem meču. Fudbaleri koji su bili na terenu su pokazali da su sa razlogom u Crvenoj zvezdi, kao i kvalitet. Uz to imali su i fantastičan odnos prema dresu koji nose, a rezultat svega toga je ubedljiva pobeda.

1 / 5 Foto: Starsport©

Pobeda na startu takmičenja u Kupu Srbije biće od velikog značaja prvotimcima Crvene zvezde pred naporan raspored koji ih očekuje a sve počinje gostovanjem RB Lajpcigu u 3. kolu Lige šampiona. - Svakako jako bitna pobeda, pogotovo bez primljenog pogotka. Isto tako postigli smo šest golova, što je izuzetno značajno. Daje nam vetar u leđa i podiže atmosferu pred veoma bitne utakmice - zaključio je Savić.

Boris Savić
foto: FK Crvena zvezda

Bonus video:

00:21

Gužva pred utakmicu Zvezda - Jang Bojs

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.