SRBIJU ČEKA PAKAO! Mađari za tri i po sata prodali 65.000 karata, jure REKORD protiv "orlova" (VIDEO/FOTO)
Detalj sa prethodne utakmice Srbije i Mađarske, Foto: Starsport©

biće teško!

SRBIJU ČEKA PAKAO! Mađari za tri i po sata prodali 65.000 karata, jure REKORD protiv "orlova" (VIDEO/FOTO)

U komšiluku očekuju još jednu pobedu i overen plasman na EURO sa prvog mesta u grupi, a u Beogradu su slavili sa 2:1 posle preokreta

Objavljeno: 14:24h
Veljko Petrović

Fudbalska reprezentacija Srbije 14. oktobra od 20.45 gostuje Mađarskoj u nastavku kvalifikacija za EURO 2024. godine.

Standings provided by Sofascore

"Orlove" čeka pakao jer je za tri i po sata rasprodata Puškaš arena, odnosno kontigent od 65.000 karata i blizu su rekordnog broja gledalaca.

Na otvaranju stadiona u prijateljskom meču protiv Urugvaja bilo je 65.114 gledalaca 15. novembra 2019. godine, a kapacitet je 67.215.

U komšiluku očekuju još jednu pobedu i overen plasman na EURO sa prvog mesta u grupi, a u Beogradu su slavili sa 2:1 posle preokreta.

- Srpski tim je prepun dobrih igrača i možemo sa njima da se nosimo samo ako budemo pravi tim. Izostanak Vilija Orbana je udarac za nas, jer je on naš ključni igrač, ali verujem da ćemo ga odmeniti na pravi način. Naneli smo Srbima bolan poraz u Beogradu, oni sad dolaze kod nas sa željom da se revanširaju. Samo ako budemo disciplinovani i posvećeni kao kada smo igrali kod njih, moći ćemo da dođemo do dobrog rezultata - rekao je Roland Šalai, ofanzivac Frajburga.

Roland Šalai u dresu Mađarske (broj 20)
Roland Šalai u dresu Mađarske (broj 20)foto: EPA/LUKAS BARTH-TUTTAS / POOL

Asa bundesligaša sa tribina gledaće roditelji.

- Probao sam da pomognem svakom ko mi je tražio kartu, ali za mene je najvažnije što će mi tu biti roditelji. Oni su mi najvažniji - istakao je Šalai.

Nema nikakvu dilemu da će u naredne dve utakmice overiti vizu za Nemačku.

- Svi u timu smo maksimalisti, želimo da uzmemo svih šest bodove iz ove dve utakmice. Neće biti lako, pogotovo protiv Srbije, koja dolazi dodatno motivisana posle poraza u Beogradu, ali ne plašimo ih se. Naš cilj je jasan, želimo da u oktobru završimo posao oko plasmana na EP - zaključio je Šalai.

Bonus video:

00:16

Piksi govorio i posle konferencije

(Espreso/Veljko Petrović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.