"TROJICA SU MI REKLA DA NE UMEJU DA SABIRAJU I ODUZIMAJU!" Šok ispovest Teveza o sramoti svojih fudbalera (VIDEO)
Karlos Tevez, Foto: EPA/JUAN IGNACIO RONCORONI

"SIROMAŠTVO"

"TROJICA SU MI REKLA DA NE UMEJU DA SABIRAJU I ODUZIMAJU!" Šok ispovest Teveza o sramoti svojih fudbalera (VIDEO)

Možemo detetu da damo hranu, možemo da mu pomognemo u mnogo čemu, ali obrazovanje… Mora da zna da čita šta potpisuje, rekao je Karlos

Objavljeno:
Veljko Petrović

Karlos Tevez, nekadašnji argentinski napadač otkrio je da nekoliko njegovih izabranika nije u stanju da reši proste matematičke operacije.

- Radimo vežbe za brzinu, u vezi sa neuronaukom. Dok se igrač “guši”, zamolim momka da mi reši zadatak i koliko je 2+2. Trojica koje danas imamo u timu su mi rekli da ne znaju da sabiraju i oduzimaju. Siromaštvo. Možemo detetu da damo hranu, možemo da mu pomognemo u mnogo čemu, ali obrazovanje… Mora da zna da čita šta potpisuje. Sa klubom pravimo projekat da obezbedimo učitelja kako bi posle treninga mogli da provedu bar dva sata učeći - rekao je Tevez.

Bivši špic Mančester junajteda, Mančester sitija i Boke juniors od 22. avgusta 2023. godine je trener velikana Independijentea.

Klub iz Aveljanede uprkos finansijskoj krizi beleži solidne rezultate i trenutno je drugi u A grupi Liga kupa Argentine.

Bonus video:

00:40

ASTROLOG O SVETSKOM PRVENSTVU! Kamerun, Maroko, Argentina... Svi su imali svoje VRAČARE, zbog OVIH obreda su se dizali iz pepela!

(Espreso/Veljko Petrović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.