ŠTA SMO NAUČILI NA 154. VEČITOM DERBIJU? Jedna stvar ne sme nikako da se ponovi! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Fonet/Aleksandar Barda

konačni Rezime

ŠTA SMO NAUČILI NA 154. VEČITOM DERBIJU? Jedna stvar ne sme nikako da se ponovi! (FOTO) (VIDEO)

Vreme je za svođenje računa, da vidimo šta smo to mogli da primetimo tokom najvažnije utakmice srpskog fudbala
Objavljeno: 15:04h

2. LEONARDO

foto: Dado Đilas

Mnogi mogu da se protive ovome i da nemaju isto mišljenje, ali Brazilac je sigurno najbolji igrač Superlige. Možda ima kvalitetnih igrača u oba tabora, kao i u drugim timovima, ali čini se da nijedan od njih nije tog kalibra kao vezista crno-belih.

Apsolutno su reči Ivice Ilieva sa promocije dobile svoju potvrdu na terenu, a ako Partizan i osvoji titulu - najveće zasluge za to moraju da idu Leonardu.

Kompletan igrač, koji jednim potezom i rešava i preokreće mečeve i spašava svoj tim kada mu ne ide kako bi trebalo. Postigao je jedini gol u prvom ovosezonskom derbiju, u drugom je bio možda i najopasniji igrač Partizana, a sada je opet taj koji nema milosti za večitog rivala.

Njegovi slobodni udarci uvek predstavljaju više od pola gola, u šta se uverio i Manojlović, a u utorak uveče nam je demonstrirao još jedan svoj kvalitet koji ranije možda nije bio toliko izražajan - brzina. Kod drugog gola je ostavio u prašini Le Taleka kada je video ispred sebe prostor i osetio da može tuda da prođe, a egzekucija je bila rutinska.

foto: Dado Đilas
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.