VRHUNSKI FUDBAL: Liverpul ponovo nije pobedio, Brajton je zaslužio i više od boda!
Salah nije mogao sam, Foto: James Marsh / Shutterstock Editorial / Profimedia

goleada

VRHUNSKI FUDBAL: Liverpul ponovo nije pobedio, Brajton je zaslužio i više od boda!

Sjajan meč odigran je na Ameksu

Objavljeno: 17:26h

Fudbaleri Liverpula po drugi put u nizu nisu uspeli da stignu do pobede.

Nakon kontroverznog poraza od Totenhema na velelepnom stadionu u Severnom Londonu, Redsi su odigrali nerešeno na gostovanju Brajtonu 2:2 u okviru 8. kola Premijer lige.

Domaćin je dominirao u prvom poluvremenu, ređali su se napadi "Galebova", a do zasluženog vođstva stigao je u 20. minutu. Aleksis MekAlister i Virdžil Van Dajk su napravili lošu razmenu pasova, Simon Adingra je ukrao loptu i video da je Alison daleko od gol linije i po zemlji poslao loptu u mrežu.

Nastavio je Brajton sa napadima, Liverpul je bio na konopcima, ali se sve promenilo u poslednjih pet minuta prvog dela igre.

U 40. minutu Luis Dank je poslao loš pas, pa je Mohamed Salah krunisao akciju Darvina Nunjeza i Harvija Eliota izjednačujućim golom.

U 46. minutu prvog dela igre Liverpul je stigao do preokreta. Dominik Soboslaj je povučen u šesnaestercu, a Entoni Tejlor je dosudio penal koji je Salah pretvorio u gol.

U nastavku meča Adingra je imao najbolju šansu da izjednači, izlomio je Endija Robertsona i šutirao, ali je Liverpulov Brazilac fantastično odbranio njegov udarac.

Ipak, u 78. minutu spasa za goste nije bilo. Soli Marč je izveo prekid sa leve strane, odbrana Liverpula je katastrofalno reagovala, lopta je pogodila Danka i završila u Alisonovom golu.

Mogao je Brajton i do pobede, ali je Žoao Pedro u 84. minutu propustio stopostotnu šansu kada je posle dodavanja čudesnog Adingre sam kao duh šutirao preko gola.

U preostalim mečevima Vest Hem i Njukasl odigrali su nerešeno 2:2, dok su Vulverhempton i Aston Vila, takođe, podelili bodove, ali je rezultat bio 1:1.

Standings provided by Sofascore

Bonus video:

05:26

DOLASKOM DŽAJIĆA ZA PREDSEDNIKA FSS POPRAVLJA SE ODNOS ZVEZDE I PARTIZANA! Bjelinić: Ako Vidić pobedi FUDBAL SE MENJA IZ KORENA

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.