"PUBLIKA JE U PRAVU!" Bahar iskren posle zvižuka sa tribina: "Ovo nije dobro za srce" (FOTO)
Barak Bahar na utakmici Crvene zvezde i niškog Radničkog, Foto: Starsport©

"ISPROBAVAMO RAZNE SISTEME"

"PUBLIKA JE U PRAVU!" Bahar iskren posle zvižuka sa tribina: "Ovo nije dobro za srce" (FOTO)

Biće drugačije u sredu svakako, to je Liga šampiona. Očekujem pun stadion i pravi spektakl, rekao je izraelski stručnjak

Objavljeno:
Veljko Petrović

Barak Bahar, trener Crvene zvezde izneo je utiske posle pobede nad niškim Radničkim, a u finišu utakmice čuli su se zvižduci sa tribina.

- Moramo da na jednostavniji način završavamo utakmice, jer ovo nije dobro za srce. Mogli smo još golova da postignemo, ali pobede su najbitnije. Kada nisi u najboljoj formi i kada si izgubio prethodnu utakmicu u ligi, bitno je da trijumfuješ kako bi povratio samopouzdanje. Radimo na efikasnosti, isprobavamo razne sisteme, i to nekada funkcioniše, nekada ne, ali verujem da ćemo u sredu biti bolji. Fokus je sad na Jang bojsu - počeo je Bahar.

Barak Bahar na utakmici Crvene zvezde i niškog Radničkog
Barak Bahar na utakmici Crvene zvezde i niškog Radničkogfoto: Starsport©

Izraelski stručnjak izvršio je trostruku izmenu na poluvremenu pošto su Rodić, Lučić i Olajinka zamenili Bukarija, Mitrovića i Krasoa.

- Ako sam promenio svu trojicu, znači da nisu bili dovoljno dobri. U drugom poluvremenu smo startovali na pravi način, kontrolisali meč i pravili šanse, ali onda sve lošiji, pre svega na presingu. Što se pete izmene tiče, nije bilo potrebe da je pravim, jer sam imao utisak da su svi posvećeni. Nisam želeo nikog da ubacujem na minut, dva - kaže Bahar.

Piter Olajinka na utakmici Crvene zvezde i niškog Radničkog
Piter Olajinka na utakmici Crvene zvezde i niškog Radničkogfoto: Starsport©

Osvrnuo se i na zvižduke sa tribina.

- Publika je u pravu, moramo da budemo bolji. Znamo i promenićemo to - rekao je Bahar.

Barak Bahar na utakmici Crvene zvezde i niškog Radničkog
Barak Bahar na utakmici Crvene zvezde i niškog Radničkogfoto: Starsport©

Šerif Endiaje nastavlja da promašuje velike prilike, a najskuplje pojačanje Hvang polako dolazi do izražaja. - Hvang je tek došao i želeo sam da odigra 60 minuta, ali je morao da bude na terenu mnogo više i zaista nam je pomogao da pobedimo. Uz Ivanića je bio najbolji. Što se Endiajea tiče, on hoće mnogo, ulazi u šanse, ali mu fali prvenac. Čim bude postigao gol, sve će da krene kako treba. Bori se, i zadovoljan sam trudom - istakao je Bahar.

In-beom Hvang na utakmici Crvene zvezde i niškog Radničkog
In-beom Hvang na utakmici Crvene zvezde i niškog Radničkogfoto: Starsport©

Sledi drugo kolo G grupe Lige šampiona protiv Jang bojsa 4. oktobra od 21 čas na Marakani. - Biće drugačije u sredu svakako, to je Liga šampiona. Očekujem pun stadion i pravi spektakl. Svesni smo da moramo da budemo na nivou. Nisam gledao Jang bojs protiv Sent Galena, jer sam u potpunosti bio fokusiran na Radnički. Sada je vreme da se posvetimo Jang bojsu - zaključio je Bahar.

Bonus video:

01:06

Delije razvile transparent

(Espreso/Veljko Petrović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.