BROMANSA NEJMARA I MITROVIĆA CVETA: Skapirali se "na keca", a šta ako dođe i Osimen? (FOTO)
Aleksandar Mitrović i Nejmar, Foto: alhilal/Twitter

idila

BROMANSA NEJMARA I MITROVIĆA CVETA: Skapirali se "na keca", a šta ako dođe i Osimen? (FOTO)

Ovakvoj saradnji Nejmara i Mitrovića na terenu sigurno mnogo doprinosi hemija koju su razvili van njega a koja je bila evidentna i sa slike u svlačionici

Objavljeno:

Nejmara bije jači glas da je sebičan nego što je to zaista slučaj, a omaleni Brazilac je to najbolje pokazao u poslednjoj utakmici

Al-Hilal je sa 2:0 pobedio Al-Šabab a drugi gol je postigao Aleksandar Mitrović na asistenciju Nejmara, koji je namestio i vodeći pogodak, ali i promašio penal.

Bivši as Santosa, Barselone i Pari Sen Žermena je predriblao nekoliko fudbalera, a onda mogao sam da šutira na gol, ali je odlučio da pošalje loptu na drugu stranu gde je Mitrogol, iz drugog pokušaja, smestio u mrežu i overio trijumf.

Ovakvoj saradnji dva asa na terenu sigurno mnogo doprinosi hemija koju su razvili van njega a koja je bila evidentna i sa slike u svlačionici gde Nejmar i Mitrović sede jedan pored drugog.

Sada su zagrljeni slavili oba pogotka Al-Hilala koji je ovom pobedom izbio na čelo saudijske Pro lige posle osam kola.

Da li će vezi koju su Nejmar, Mitrović i Sergej Milinković-Savić uspostavili u Al-Hilalu pomoći ili je narušiti najavljeni dolazak Viktora Osimena iz Napolija u januaru?

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.