Neću, ćale, ne mogu, umreću ti ako odem u Zvezdu! (VIDEO)
Foto: Dado Đilas

vernost do koske

Neću, ćale, ne mogu, umreću ti ako odem u Zvezdu! (VIDEO)

Legenda Partizana otkrio je kako je odbio ponudu najvećeg rivala
Objavljeno:

Dugogodišnji fudbaler Partizana, sa kojim je nastupao i u Ligi šampiona, naš nekadašnji reprezentativac Albert Nađ danas se nalazi na početku svog trenerskog puta. On je preuzeo ekipu Rakovice, koja se nalazi u veoma teškoj situaciji u Srpskoj ligi Beograd, ali Nađ se tog posla latio jer veruje da ovom klubu slede bolji dani.

TUKLI SE, VUKLI, PSOVALI: Oni su vodili ratove na derbiju, a Grobari i Delije su uživali gledajući ih! (VIDEO)

- Rakovica, klub s tradicijom dugom 80 godina, sigurno bi se ugasila da nije došao Igor Dilanović sa svojim saradnicima. Uveren sam da je ova čitava priča apsolutno sportska i pozitivna, u suprotnom bih pobegao kao đavo od krsta.

- Pričali smo, napravili plan, i ja sam preuzeo ulogu sportskog direktora, ali istovremeno je moj posao i da vodim ekipu, pošto sam rešio da se ozbiljno bavim trenerskim poslom. Upravo planiram da apliciram za dobijanje A licence - objašnjava Nađ u intervjuu za ''Novosti''.

REVOLUCIJA! Predivne vesti za Grobare koji nemaju sreće da prisustvuju derbiju! (VIDEO)

Naravno, voleo bi da jednog dana sa klupe predvodi i svoj Partizan, ali boji se da jednostavno previše voli klub iz Humske da bi bio uspešan kao trener crno-belih. - Previše emocija unosio u posao i ne bih mogao da se iskontrolišem. Možda će me godine smiriti. U ovom momentu su te emocije prevelike. I sada kada gledam utakmice Partizana postoji nešto što kuva u meni, što neki ne razumeju.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.