DELIJE SE U SUZAMA OPROSTILE OD UBIJENOG SRBINA: Ako je već moralo ovako da bude, neka od njega krene Božija misa!
Delije, Foto: Starsport©

tuga

DELIJE SE U SUZAMA OPROSTILE OD UBIJENOG SRBINA: Ako je već moralo ovako da bude, neka od njega krene Božija misa!

Delije se oprostile od ubijenog navijača

Objavljeno:

Stefan Nedeljković, jedan od trojice srpskih državljana koji su izgubili život u sukobu sa oružanim snagama kosovskih institucija u mestu Banjska na Kosovu i Metohiji, bio je zaljubljenik u Crvenu zvezdu.

U tragičnom događaju, Stefan Nedeljković preminuo je u svojoj 31. godini, ostavljajući iza sebe suprugu i troje male ćerkice. Takođe, bio je član navijačke grupe Delije Zvečan.

Navijači Crvene zvezde, putem svog Telegram kanala, izrazili su duboku tugu i setu dok su se oprostili od Stefana Nedeljkovića, čija smrt je ostavila dubok trag među njima.

- Stefan... Otac tri male princeze, suprug, brat i sin. Najbolji drug svojih drugova. Za nas koji smo imali čast poznavati ga - oličenje hrabrosti, poštenja i posvećenosti svemu čega se dotakne. Uvek išao do kraja. Srcem. Bez kalkulacija. Čovek sa stavom. Naš Stefan. Junak!

- Ako je već moralo ovako da bude, neka bude simbol, neka od njega krene neka Božja promisao koja će nam podariti mir i slobodu. Večna ti hvala brate na svemu što si bio i ostavio nam u amanet! STEFAN NEDELJKOVIĆ - KOSOVSKI JUNAK!

Navijači Crvene zvezde sa rukovodstvom kluba, zajedno sa simpatizerima Partizana, OFK Beograda, Zemuna i Voždovca prisustvovali su sinoć u Hramu Svetog Save parastosu za ubijene na Kosovu i Metohiji. Nekoliko hiljada ljudi odalo je poslednju počast Stefanu Nedeljkoviću, Igoru Milenkoviću i Bojanu Mijailoviću.

Bonus video:

01:27

Grobari protestuju protiv uprave

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.