DOK SU JOJ ZEMLJACI VREĐALI SRBE, OVA ALBANKA JE SVE IZNENADILA: Reperka sad šeta 7 godina mlađeg fudbalera! (FOTO)
Karim Adejemi i Loredana Zefi, Foto: Prinstcreen/Instagram/@loredana

vrti ga oko malog prsta

DOK SU JOJ ZEMLJACI VREĐALI SRBE, OVA ALBANKA JE SVE IZNENADILA: Reperka sad šeta 7 godina mlađeg fudbalera! (FOTO)

Loredana Zefi je rođena u Lucernu, a njena porodica Ferizaj je poreklom iz Uroševca

Objavljeno:

Borusija Dortmund u svakom prelazno mroku ostane bez nekog mladog superstara, ali se redovno pojave novi. "Milioneri" skoro uvek pogode sa ulaganjem novca koji im se višestruko vrać, ali se sve više brinu da nisu promašili sa Karimom Adejemijem (21).

Reprezentativac Nemačke kom je otac Nigerijac a majka Rumunka, u prvoj sezoni je na 32 meča za Borusiju dao 9 golova, ali mu je forma opala u finišu sezone a ekipa je baš u samom finišu ostala bez titule.

Ali tek ove sezone Adejemi ne liči na sebe i u prvih pet mečeva krilni napadač nije imao nijedan direktan doprinos - ni gol ni asistenciju.

Mnogi su se pitali šta se nekadašnjem golgeteru RB Salcburga desilo pa je tako pao u formi, a Bild je kao krivca za loše igre označio njegovu devojku, albansku reperku Loredanu Zefi (28).

Isti list je početkom godine objavio da su njih dvoje u vezi, a sada piše da se ne razdvajaju i da je muzičarka kriva što je Adejemi ne zalaže dovoljno na terenu, ali i treninzima i da mu preti odstranjivanje iz tima.

Pomoćni trener Dortmunda Armin Rojteršan (63) nedavno ga je javno kritikovao:

- Karim ima sve veštine koje možete i morate imati da biste postali vrhunski igrač u Evropi. On to još nije, ali to može postati. Ali ponekad mu jednostavno nedostaje ozbiljnosti. Povremeno je veoma opušten tokom treninga i voleo bih da bude ozbiljniji po tom pitanju.

Loredana Zefi je rođena u Lucernu, a njena porodica Ferizaj je poreklom iz Uroševca. Kao i njeni roditelji, Loredana je katoličke veroispovesti a već je bila udata i to za sunarodnika i takođe repera, Mozika sa kojim ima dve kćerke.

Pošto je u Švajcarskoj i Nemačkoj Loredana poznata po muzici, za nju se u Srbiji čulo tek tokom Svetskog prvenstva u Kataru.

Naime, Loredana Zefi je tokom slavlja Albanaca u Cirihu zbog trijumfa fudbalera Švajcarske nad Srbijom, stala autom ispred svojim zemljaka i zatražila od njih da ne vređaju Srbiju i Srbe.

Niko je nije poslušao, a i sama je ućutkana i izvređana. Možda bi i gore prošla da nije držanjem albanske zastave jasno pokazala svoju pripadnost.

Bonus video:

00:37

SKANDAL NA EVROSONGU! Albanka pokazala simbol dvoglavog orla

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.