"JA NISAM UNUTRA, PA NE ZNAM ŠTA JE PROBLEM!" Lalatović o tome kome više odgovara odlaganje derbija (FOTO)
Nenad Lalatović, Foto: Starsport

surovo iskren

"JA NISAM UNUTRA, PA NE ZNAM ŠTA JE PROBLEM!" Lalatović o tome kome više odgovara odlaganje derbija (FOTO)

Naravno da je normalno da odigraju dve utakmice nedeljno. Ne vidim problem u zgusnutom rasporedu, rekao je Nenad između ostalog

Objavljeno:

Kao što je portal Espreso i najavio, 171. večiti derbi između Partizana i Crvene zvezde odložen je zbog Dana žalosti u Srbiji.

Detalj sa prethodnog večitog derbija
Detalj sa prethodnog večitog derbijafoto: Starsport©

Sa fudbalske strane, Nenad Lalatović prokomentarisao je kome više odgovara odlaganje utakmice u Humskoj.

- Verujem da u ovom trenutku odlaganje više odgovara Crvenoj zvezdi. Jeste da ima skup tim, fantastične igrače, skupe pojedince, ali kad se podvuče crta - izgubili su tri utakmice u mesec dan. To jasno pokazuje da nešto ne štima, a ja nisam unutra, pa ne znam šta je problem - rekao je Lalatović.

Nenad Lalatović
Nenad Lalatovićfoto: Starsport©

Nastavio je u istom tonu.

- Istina, jedan poraz je bio u Evropi i to od najboljeg tima na planeti, Mančester sitija, ali dve utakmice su izgubljene u domaćem prvenstvu. Evidentno je da tu nešto mora da se menja. Partizan je, s druge strane, u dobrom momentu, koristio je situaciju što Zvezdin tim još nije uigran i što je fokusiran na Ligu šampiona - objasnio je Lalatović.

Nenad Lalatović
Nenad Lalatovićfoto: Starsport©

Crveno-beli su prethodno odložili meč sa TSC-om, tim sa Marakane imaće desetak dana pauze, dok su rivali u Ligi šampiona u punom ritmu.

- Nikako nisam za odlaganje utakmica, posebno nisam za to da utakmice odlažu Crvena zvezda i Partizan, čiji igrači mesečno zarađuju po 50.000 evra ili više. Naravno da je normalno da odigraju dve utakmice nedeljno. Ne vidim problem u zgusnutom rasporedu - zaključio je Lalatović u razgovoru za Informer.

Bonus video:

02:17

Atmosfera pred 168. veciti derbi

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.