VELIKO OLAKŠANJE ZA ZVEZDU: Četvorica prvotimaca neće igrati, još jedan pod znakom pitanja!
Kevin De Brujne i Pep Gvardiola, Foto: EPA/OLGA BOZOGLU

olakšanje

VELIKO OLAKŠANJE ZA ZVEZDU: Četvorica prvotimaca neće igrati, još jedan pod znakom pitanja!

Crveno beli u utorak započinju evropsku odiseju

Objavljeno:

Crvena zvezda u utorak počinje sezonu u Ligi šampiona, a u prvom meču igra protiv šampiona Evrope i Engleske, Mančester sitija.

Teško da je klub iz Ljutice Bogdana mogao da izvuče težeg protivnika na samom startu, ali će, kako se čini, imati olakšan posao pošto "građani" neće moći da računaju na neke od prvotimaca.

Naime, Kevin De Brujne i Džon Stons sigurno neće biti u sastavu zbog povreda koje su ih odvojila sa terena neko vreme, dok je vrlo moguće da ni Džek Griliš i Mateo Kovačić neće biti spremni.

- Popravljaju se, ali ne za sutra (Griliš i Kovačić). Nadamo se da ćemo računati na njih za Notingem ili za sledeće utakmice. Pogledajte kako se poboljšavamo bez njih. Nadamo se da će nam uskoro biti tu, treba nam Džek da se takmiči sa Džeremijem, osećaj da igramo dobro kada je u timu. Teško je ostati duže vreme. Dešava se, mi to prihvatamo.

Napomenuo je Gvardiola i da bi Kajl Voker mogao da dobije odmor.

- Fokusiraniji je nego ikad, uvek može bolje. Što se tiče doslednosti, to nije lako, 90 minuta za Englesku, 90 minuta na tako zahtevnoj utakmici za sve bekove protiv Vest Hema. Nadamo se da možemo da nastavimo i da možemo da ga odmorimo.

Bonus video:

00:12

Đoković i Ćaćić igraju za utešni bod Srbije

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.