OVO PROSINEČKI OČEKUJE OD ZVEZDE U LIGI ŠAMPIONA: "Sve ispod tog bilo bi GRE'OTA! Na Marakani će biti teško svakom"
Robert Prosinečki, Foto: Starsport©

realno ili ne?

OVO PROSINEČKI OČEKUJE OD ZVEZDE U LIGI ŠAMPIONA: "Sve ispod tog bilo bi GRE'OTA! Na Marakani će biti teško svakom"

Evo, Kraso je već napravio razliku... - kaže Robert Prosinečki

Objavljeno:

Crvenu zvezdu u utorak očekuje debi u ovosezonskoj Ligi šampiona i to na gostovanju aktuelnom prvaku Evrope, moćnom Mančester Sitiju koji sa klupe predvodi najcenjeniji stručnjak današnjice, Pep Gvardiola.

Svoje viđenje ovog duela, ali i čitavog nastupa Crvene zvezde u grupi G Lige šampiona, dao je njen bivši fudbaler i trener, Robert Prosinečki.

Jedan od ključnih igrača u pohodu na tron Evrope 1991. za Sportal je rekao da je teško proceniti šta Zvezda može u konkurenciji Sitija, RB Lajpciga i Jang Bojsa.

- Teško mi je sad reći šta može. Kad vidimo koliko sve ekipe na svetu ulažu u fudbal, od Engleza do Nemaca koji su u grupi, teško se boriti s takvim višemilionskim timovima. Ali Crvena zvezda u poslednje vreme radi jako dobro, odlično koristi prelazni rok, kupuje kvalitetne igrače… Evo, Kraso je već napravio razliku, sigurno je doneo kvalitet. Ostala pojačanja takođe. Tako da neće biti nikome lako, bar na Marakani će biti teško svakome. Ako ne prva dva mesta, treće mesto u grupi je realnost. Sve ispod toga bilo bi gre'ota, baš zbog ovih ulaganja i kvalitetnog rada u klubu, a sve iznad trećeg mesta je dodatni pomak i dodatni uspeh - smatra popularni Robi.

FK Crvena zvezda, FK Novi Pazar
foto: Starsport©

Prosinečki je pohvalio rad Baraka Bahara, a novinar ga je podsetio da je on prvi dao šansu Srđanu Mijailoviću koji se kod Izraelca prilično ustalio u prvom timu.

- Mali Mićko vise nije mali, sada je veliki. Neki njegovi počeci bili su kod mene u Zvezdi, pokazivao je talenat, posle i u Kajzeru, pa je promenio dosta klubova, bio je i u Čuki, eto sad je opet u Zvezdi. Mićko je jedan profesionalac, dobar fudbaler, pa nek nastavi da se dokazuje. A tim? Dobar je, to pokazuju i rezultati, već sam pohvalio pojačanja, sad je potreban kontinuitet.

Bonus video:

00:35

Hibridni teren i novi mediko blok na Marakani: Crvena zvezda u novu sezonu ulazi spremna za sva iskušenja

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.