"SRAMOTA, SRAMOTA!" Janković pred otkazom u Kini, navijači vređali njega i fudbalere (VIDEO)
Aleksandar Janković, Foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

PROBLEM!

"SRAMOTA, SRAMOTA!" Janković pred otkazom u Kini, navijači vređali njega i fudbalere (VIDEO)

Frustrirajući rezultat za nas, rekao je posle utakmice nekadašnji trener Crvene zvezde koji je u julu 2022. godine seo na klupu

Objavljeno:

Aleksandar Janković uskoro bi mogao da postane bivši selektor Kine posle poraza od Sirije od 1:0 na domaćem terenu u prijateljskoj utakmici.

Tri dana ranije, dogodio se remi sa Malezijom od 1:1, a lokalni mediji prenose da je 12.000 navijača vređalo i izviždalo fudbalere i selektora.

- Sramota, sramota - vikali su kineski navijači koji su, prema izveštajima medija, tražili da im se vrati novac za karte, a sirijskim igračima aplaudirali.

Neki od najvećih kineskih medija su neuspeh protiv Sirije opisali rečima "još jedan sramotan poraz".

- Frustrirajući rezultat za nas - rekao je posle utakmice nekadašnji trener Crvene zvezde koji je u julu 2022. godine postao selektor.

Aleksandar Janković (drugi sa desne strane)
Aleksandar Janković (drugi sa desne strane)foto: Guo Lei / Xinhua News / Profimedia

Sada mu je pozicija ugrožena jer sledi Azijski kup u Kataru od 12. januara do 10. februara 2024. godine i kvalifikacije za Svetsko prvenstvo 2026. godine.

Predsednik Si Đinping odavno želi da Kina bude domaćin Mundijala, čak i da ga osvoji, ali to 80. selekcijom sveta zvuči kao naučna fantastika.

Si Đinping
Si Đinpingfoto: Kineska medijska grupa

Bonus video:

00:43

NESTVARNA ZVEZDA DEMOLIRALA FJORENTINU ZA POLUVREME: Marakana videla ATOMSKI FUDBAL crveno-belih, Delije u potpunom TRANSU

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.