MITROVIĆ NEMA DILEMU PRED DUEL PROTIV LITVANIJE: "Došli smo da osvojimo tri boda!"
Aleksandar Mitrović na meču između Srbije i Mađarske, Foto: Starsport©

ISKRENA IZJAVA

MITROVIĆ NEMA DILEMU PRED DUEL PROTIV LITVANIJE: "Došli smo da osvojimo tri boda!"

Osvrnuo se ponovo i na meč sa Mađarima

Objavljeno: 21:27h

Najbolji strelac fudbalske reprezentacije Srbije Aleksandar Mitrović rekao je pred meč protiv Litvanije da su došli u Kaunas da osvoje tri boda.

Fudbalska reprezentacija Srbije u nedelju od 20 časova i 45 minuta u Kaunasu igra peti meč u kvalifikacijama za Prvenstvo Evrope 2024.

Selektor Dragan Stojković očekuje da ekipa bude na visini zadatka, posle poraza na domaćem terenu od Mađarske (1:2).

- Što se tiče Litvanije igrali smo nekoliko puta, dobro se poznajemo, u današnjem fudbalu nema mnogo tajni. Jedni o drugima sve znamo. A što se tiče golova i konačnog epiloga, napadamo svi kao tim, branimo se kao tim, važno je da se nađe balans i sve da radimo kao tim. Možda u tim nekim detaljima nije sve tako bilo protiv Mađara, ali radili smo analizu, videli sve što je trebalo, sagledali i dobre i loše strane. Sad je nova utakmica i došli smo ovde da osvojimo tri boda - ne ostavlja dilemu Aleksandar Mitrović, koji se zatim ponovo na trenutak osvrnuo na meč sa Mađarima.

Aleksandar Mitrović
foto: Starsport©

- Oni su se u drugom poluvremenu branili, skupili se u svoj šesnaesterac, malo prostora je bilo, pokušavali smo da ga nađemo, mislim da smo stvorili i dovoljno šansi da ne izgubimo utakmicu. Izostala je i sreća, golman je takođe branio odlično. Bilo je, da ponovim, i dobrih i loših stvari, ta utakmica ostaje iza nas. U današnjem fudbalu kad pobediš nemaš mnogo vremena da slaviš, kad izgubiš nemaš mnogo vremena da žališ. Čeka nas novi meč, u poziciji smo u kojoj želimo da budemo, mi se i dalje pitamo", rekao je on. Mitrović je do sada od 52 gola u dresu Srbije, pet postigao u susretima protiv Litvanije. "Lepo zvuči, ali svaka utakmica je drugačija, ja ću da se potrudim da nastavim taj niz. Nadam se da ću sutra da poboljšam taj skor, ali najvažnije je da pobedimo. Takođe, ovom prilikom želim da naglasim podršku košarkašima i Noletu, nadam se da će sutra biti lep dan za srpski sport - zaključio je Mitrović.

BONUS VIDEO:

00:20

Aleksandar Mitrović na večitom derbiju u Štark Areni

(Espreso/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.