OSVOJIO SAMO BOD: Prosinečkom EKSPRESNI otkaz!
Robert Prosinečki, Foto: EPA/ALESSANDRO DI MARCO

kraj

OSVOJIO SAMO BOD: Prosinečkom EKSPRESNI otkaz!

Robert Prosinečki se nije proslavio ovog puta

Objavljeno: 15:43h

Robert Prosinečki je sa velikim očekivanjima došao u Rudeš, a sada je posle samo sedam kola hrvatskog prvenstva smenjen zbog loših rezultata.

Ova ekipa je u sedam utakmica osvojila samo jedan bod, pa popularnom Robiju nije pomoglo ni to što je njegov tim igrao dopadljiv fudbal.

- Jedan bod na kontu Rudeša nakon sedam kola definitivno ne zadovoljava apetite kluba sa zapadnog dela Zagreba. Iako je ekipa koju je uoči sezone preuzeo legendarni Robert Prosinečki igrala dopadljiv fudbal, bila ravnopravna svim suparnicima, pa čak i vodećem Hajduku, rezultata nije bilo.Sve to uticalo je da se dve strane sporazumno dogovore o raskidu saradnje - objavio je Rudeš.

Prosinečki je ovo potvrdio i otkrio da je takva odluka doneta na sastanku sa predsednikom Josipom Šimunićem i direktorom Stipom Čondrićem.

- Seli smo, porazgovarali, videli da je najbolje da se raziđemo i da svako, bez imalo ljutnje, krene na svoju stranu.

Džo Šimunić se, takođe, oglasio povodom odlaska Prosinečkog sa klupe Rudeša.

Nekada krvnički tukao, danas predsednik kluba... Josip Džo Šimunić
Nekada krvnički tukao, danas predsednik kluba... Josip Džo Šimunićfoto: Starsport©

- Prosinečki je velik gospodin i jednako tako odličan trener. Nažalost, tako je to u fudbalu. Baš mi je teško… Ali rezultati diktiraju neke stvari. Svi smo bili svesni, pa i trener Prosinečki, da ulazimo iz druge u prvu ligu, znali smo da će biti teško, ali verovali smo da ćemo uspeti da dođemo do pozitivnog rezultata. Nažalost, nakon sedam kola imamo samo jedan bod, a naši se planovi nisu ispunili.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.