BOMBA NA MARAKANI: Superstar Junajteda na korak od Zvezde!
Mejson Grinvud, Fred, Hari Megvajer, Foto: EPA/Tim Keeton

senzacija

BOMBA NA MARAKANI: Superstar Junajteda na korak od Zvezde!

Do pre nekoliko godina bi zvučalo kao nemoguća misija, ali..

Objavljeno:

Finiš prelaznog roka redovno nam donosi i neke neverovatne vesti, a posebno zanimljiva glasina stigla je iz Engleske.

Dejli Mejl preneo je informaciju da se među zainteresovanim klubovima za još uvek člana Mančester junajteda Mejsona Grinvuda nalazi i šampion Srbije Crvena zvezda!

Nema mnogo opširnijih informacija o interesovanju "crveno-belih",Dejli Mejl ističe da se u krugu klubova nalazi i Zvezda, pored već spominjanih Olimpijakosa, Hetafea, Bešiktaša i Lacija.

Junajted je posle svega što se desilo sa optužbom njegove devojke za napad i silovanja odlučio da Grivuda pošalje na pozajmicu, prethodnih nekoliko nedelja bilo je reči o Laciju, međutim pregovori su poslednjih dana prelaznog roka utihnuli.

Najjači adut u pregovorima sa igračem, ukoliko uopšte postoje, Zvezda će imati u učešću u Ligi šampiona gde bi mogao da odigra šest veoma jakih evropskih utakmica.

Podsetimo, Mejson Grinvud ne igra fudbal od decembra 2021. godine jer je uhapšen zbog brojnih optužbi od strane devojke, uključujući i silovanje.

Klub ga je u međuvremenu suspendovao, a tužilaštvo je na kraju odbacilo optužbe zbog novih dokaza i odustajanja pojedinih svedoka da svedoče protiv Grinvuda.

Usledila je interna istraga koju je sproveo Junajted koji je utvrdio da Grinvud nije počinio nijedno delo za koje je bio optužen, ali nije ga vratio u tim.

Da li Mejson Grinvud, jedan od najvećih talenata akademije Mančester junajteda poslednjih godina, u ovakvom stanju bio sposoban da donese prevagu Zvezdi u Evropi?

Bonus video:

00:35

Hibridni teren i novi mediko blok na Marakani: Crvena zvezda u novu sezonu ulazi spremna za sva iskušenja

(Esporeso/Sportske.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.