Iskopali i incident sa Zvezdinom kapom u Zagrebu: Milivojević zapalio Ostrvo, Englezi nisu znali ko je, a sada su oduševljeni! (VIDEO)
Foto: Printskrin/Youtube/Index.hr Portal

Otkrovenje za njih

Iskopali i incident sa Zvezdinom kapom u Zagrebu: Milivojević zapalio Ostrvo, Englezi nisu znali ko je, a sada su oduševljeni! (VIDEO)

S obzirom da je kada je došao bio potpuno maltene neppoznat za njih, iako je redovno igrao Ligu šampiona, britanski "Gardijan" je odlučio da napravi priču o njemu
Objavljeno:
foto: Reuters

- Kad je bio klinac tražili su ga i Partizan i Zvezda, ali sam ga ja doveo u Rad na preporuku jednog trenera iz omladinske škole. Siguran sam da je jedan od najboljih igrača u Evropi na svojoj poziciji, a inteligencijom podseća na Busketsa - rekao je za "Gardijan" Milivojevićev menadžer, Ranko Stojić.

Iskopali su uvek revnosni Englezi i njegov incident u Zagrebu kada je posle utakmice nosio Zvezdinu kapu na Maksimiru i nije hteo da je skine, iako je obezbeđenje smatralo da je to provokacija.

- Šta se desilo sa kačketom u Zagrebu? Pa ništa specijalno, na utakmici Lige šampiona u Zagrebu nosio je Zvezdin kačket. Obezbeđenje je htelo da mu oduzme kapu, ali nisu uspeli. On je vrlo miran momak - ispričao im je jedan grčki novinar.

BONUS VIDEO: APSOLUTNI DELIRIJUM! Nakon ovog poteza, u Pioniru je eksplodirala nuklearna bomba!

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.