ZVEZDA DOVODI KAPITALNO POJAČANJE ZA LŠ! Još samo da se dogovore sitni detalji!
Fudbaleri Crvene zvezde, Foto: Starsport

SKORO ZAVRŠENA STVAR

ZVEZDA DOVODI KAPITALNO POJAČANJE ZA LŠ! Još samo da se dogovore sitni detalji!

Rukovodstvo srpskog šampiona pokušaće da iskoristi svoju šansu

Objavljeno: 21:16h

Crvena zvezda bi uskoro mogla da dobije kapitalno pojačanje u špicu napada.

Crveno-beli intenzivno rade na angažovanju napadača Lokomotive iz Moskve, Vilsona Isidora, koji bi na stadion Rajko Mitić došao na jednogodišnju pozajmicu.

Moskovljani su za mladog golgetera ovog leta zahtevali između pet i šest miliona evra obeštećanja, iako prvobitno nisu bili raspoloženi za njegovu prodaju. Pregovaralo se sa jednim klubom iz Francuske, ali se taj posao izjalovio.

Crvena zvezda je od početka bila zainteresovana za usluge nekadašnjeg igrača Monaka, koji je saopštio čelnicima Lokomotive da želi da ode iz kluba. Rukovodstvo srpskog je ponovo ušlo u igru i pokušaće da iskoristi svoju šansu.

Vilson Isidor
foto: Printscreen/youtube/Locanto Production

Prema saznanjima Mocart Sporta, u pregovorima se trenutno vodi najveća borba oko modela otkupa na isteku pozajmice. Moskovljani žele da on bude obavezan na kraju sezone, dok crveno-beli žele da mogućnost otkupa igrača, koji sa Lokomotivom ima ugovor do jula 2026. godine.

Isidor je rođen u Renu, gde je i stasao kao igrač, a 2018. godine, kao omladinac i reprezentativac u svim starosnim kategorijama Trikolora, stigao je na stadiion Luj Drugi. Ipak, pre odlaska u Lokomotivu prošlog leta, za obeštećenje od 3.500.000 evra, zabeležio je tek 12 zvaničnih nastupa za prvi tim Kneževa. U međuvremenu je išao na pozajmice u Laval i Borgo, a prošle sezone za Lokomotivu je postigao 10 golova u svim takmičenjima, uz pet asistencija. Ukupan bilans u dresu "Lokosa" je 35 utakmica - 16 golova, četiri asistencije.

Mladi napadač nije klasičan špic, već može da pokrije sve tri poziciji u navali. Odlično traži, osvaja prostor i pronalazi pukotine u protivničkoj poslednjoj linici. S obzirom na da je visok 186 centimetara, vrlo dobro se snalazi i kada je u pitanju skok igra.

BONUS VIDEO:

00:35

Hibridni teren i novi mediko blok na Marakani: Crvena zvezda u novu sezonu ulazi spremna za sva iskušenja

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.