PARTIZAN PRED DOBROM ZARADOM: Stigla konkretna ponuda!
Fudbaleri Partizana, Foto: Starsport©

PREGOVORI SU U TOKU

PARTIZAN PRED DOBROM ZARADOM: Stigla konkretna ponuda!

Španci za sada nisu naišli na pozitivan odgovor iz Humske

Objavljeno: 23:35h

Još tri dana je ostalo do kraja prelaznog roka u Evropi i nije isključeno da do tada, pored Fusenija Dijabatea koji je zbog neprofesionalizma svakako na transfer listi, još neko od igrača napusti Partizan.

U Humskoj u ovom trenutku imaju konkretnu ponudu za Sameda Baždara i to od španskog Valjadolida, čiji sportski sektor bi rado video mladog napadača u svojim redovima, saznaje Telegraf.

Španski klub, koji će se u narednoj godini takmičiti u Sekundi, poslao je Partizanu ponudu za Baždara, ali prvobitno koncipiranu kroz jednogodišnju pozajmicu, sa obaveznim otkupom u slučaju da se Valjadolid na kraju takmičenja plasira u Primeru.

Samed Baždar
foto: Starsport©

Španci su uz pozajmicu “dopisali” cifru od 2.000.000 evra, koliko bi platili za Baždara, plus određene bonuse i procente, ali u ovom trenutku nisu naišli na pozitivan odgovor iz Humske.

U Partizanu smatraju da Baždar prevashodno vredi više, jer su, recimo, pre nekoliko meseci odbili ponudu Borusije Menhengladbah od 3.000.000 evra (igrač je trebalo da ode na pozajmicu u portugalsku drugu ligu, pa je i sam odbio tu mogućnost), uz to crno-belima ne odgovara ni “odloženo plaćanje” uz uslov koje su Španci smislili.

Jer, Partizan je u letnjem prelaznom roku uložio skoro 4.000.000 evra u kupovinu igrača i, ukoliko dođe do izlaznog transfera bilo kod fudbalera iz aktuelnog kadra, crno-beli žele da odmah zarade, tim pre što gotovo siguno neće igrati evopsko takmičenje.

Otuda je ponuda za Baždara za sada stavljena na “ignor”, no, nije isključeno da u naredna dva dana Valjadolid promeni pristup i stav, tada bi se verovatno otvorila mogućnost za nove pregovore.

Pored Baždara, crno-beli se nadaju da bi mogli da prodaju i pomenutog Dijabatea, za koga već duže vreme imaju konkretnu ponudu od 1.300.000 evra iz Saudijske Arabije, ali sam krilni napadač ne želi na Bliski istok već na zapad Evrope.

Njegovi zastupnici su obećali da će do kraja prelaznog roka doneti konkretnu ponudu u Humsku, međutim, to se još uvek nije dogodilo, a vremena je sve manje, kao i u slučaju Sameda Baždara I Valjadolida.

BONUS VIDEO:

00:09

Sablasno prazne tribine na 170. večitom derbiju

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.