TERZIĆ ŽELI SPEKTAKL NA MARAKANI: Želimo Real, Barselonu i Mančester junajted u Ligi šampiona!
Foto: Espreso/Tamara Trajković

velika očekivanja

TERZIĆ ŽELI SPEKTAKL NA MARAKANI: Želimo Real, Barselonu i Mančester junajted u Ligi šampiona!

Crveno beli u pohodu ka istorijskoj sezoni

Objavljeno: 10:28h

Generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić je u razgovoru za "Sportski žurnal" istakao da bi želeo da se crveno beli nađu u grupi sa nekim od najboljih klubova današnjice.

Zvezda je prvi put obezbedila direktan plasman u Ligu šampiona, pojačanja su stigla na vreme da se pripreme za izazove takmičenja, a Terzić je istakao koga bi voleo da vidi kao protivnika.

- Pa recimo, voleo bih da u jednoj varijanti bude to Barselona. Mančester junajted, Crvena zvezda i Seltik. To mi je broj jedan želja. A druga: da dođe Fejnord iz prvog šešira, Real Madrid iz drugog, i iz četvrtog neka od ekipa iz kvalifikacija. Prva varijanta Barselona, Mančester junajted, Zvezda i Seltik – atraktivni, a možemo da igramo. A u nekoj drugoj varijanti, Fejnord, Real Madrid, Crvena zvezda i neka od ovih iz kvalifikacija. Ne bih ja voleo Francuze… Hoću Real Madrid, Barselonu, Mančester -otkrio je Terzić.

Fudbaleri Crvene zvezde
Fudbaleri Crvene zvezdefoto: Starsport

- Zvezdi svih ovih godina nedostaje Real Madrid. Potrebna je utakmica sa Real Madridom, Barselonom, Mančester junajtedom. To je ono što treba. Potreban nam je Real Madrid, ili Barselona. Barselona i Mančester se muče, gledam sada redovno. Velika imena, muče se. Mančester se takođe muči - smatra Terzić.

Žreb za grupnu fazu Lige šampiona je na programu 31, avgusta,a Crvena zvezda će se naći u trećem šeširu.

Bonus video:

01:31

ZVEZDAN TERZIĆ OSLOBOĐEN OPTUŽBI ZA ZLOUPOTREBE OKO TRANSFERA BANETA IVANOVIĆA: Evo kako je fudbaler svedočio pred sudom

(Espreso/Sportski žurnal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.