OVO SE ČEKALO! Srbija je konačno dobila sopstvenu fudbalsku bajku! (VIDEO)
Foto: Filip Plavčić

LIGA ŠAMPIONA JE TU!!!

OVO SE ČEKALO! Srbija je konačno dobila sopstvenu fudbalsku bajku! (VIDEO)

Pre koji dan bili smo kod njih na treningu, a sada su razbili Partizan u gostima sa 4:1 i tako napravili džinovski korak ka tituli i plasmanu u elitu...
Objavljeno: 13:06h
foto: Filip Plavčić

Brodarac je slavio u Zemunelu nad Partizanom u derbiju 23. kola Omladinske lige Srbije sa velikih 4:1 (2:0).

Strelci za klub sa Starog Sajmišta bili su Uroš Lukić (x2), David Bjelobrk i Lazar Kojić.

GLEDATE IH SVAKI DAN, a mi smo bili na treningu ekipe zbog koje Zvezda i Partizan neće igrati Ligu šampiona!? (VIDEO)

Ovaj rezultat znači da je Brodarac sada pobegao crno-belima na velikih osam bodova, dok će Crvena zvezda imati priliku da ostane ne dosadašnjih pet ukoliko slavi nad Voždovcem (koji je četvrti na tabeli i najozbiljniji takmac vodećem triju) u okviru ovog kola.

Ćisto da podsetimo, mi smo pre nekoliko dana posetili njihov trening na kom su počinjale pripreme za derbi. Pogledajte kako smo se proveli:

- Veliki trijumf i lepa pobeda za nas, nema šta. Treba Partizanu dati četiri na Teleoptiku. Otvorilli smo utakmicu kako treba iz prekida. Imali još jednu, dve šanse, nismo ih realizovali, ali smo drugi gol dali iz kontre u 44. minutu. Igrali smo lepo i u drugom poluvremenu. I crno-beli su dali lep pogodak iz prekida, ali ovim momcima stvarno svaka čast - istakao je trener Brodarca Ivan Jević za ESPRESO.

Sada već počinju da se pojavljuju novi horizonti, ali je strateg ovog fudbalskog čuda iz Srbije morao da naglasi jednu stvar!

NEVERICA! Ako je neko ove sezone zaslužio hvalospev, to su njih dvojica! (FOTO) (VIDEO)

- Čestitam mojim dečacima od srca, jer su oni najzaslužniji za sve ovo! Oni i klub! Presrećan sam, ali sam i normalan čovek, pa sam čvrsto na zemlji. Ali, naravno, sada već počinjemo da se nadamo toj Ligi šampiona! Ako sve bude kako treba, ko zna... - dodao je Jević, nekadašnji internacionalac, koji se u jednom trenutku obreo čak i u dalekom Hongkongu.

foto: Printscreen/FSS

(A.Radosavljević)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.