JE L' ME ZAVITLAVATE? Ronaldo nije verovao da su MVP nagradu dali Sergeju a ne njemu! (VIDEO)
Kristijano Ronaldo, Foto: Printscreen/Twitter/Liberta Depre

kako, molim?

JE L' ME ZAVITLAVATE? Ronaldo nije verovao da su MVP nagradu dali Sergeju a ne njemu! (VIDEO)

CR7 je najpre izjednačio rezultat u 74. minutu, da bi u produžecima, u 98. minutu, doneo pobedu svom timu i prvi trofej u takmičenju

Objavljeno:

Sergej Milinković-Savić je sjajno zaigrao za saudijski Al-Hilal od dolaska u klub, ali to nije bilo dovoljno da osvoji arapski Kup šampiona.

U finalu je Al-Nasr slavio posle produžetaka (2:1) a Kristijano Ronaldo je zasijao kad je bilo najpotrebnije i postigao oba gola za plavo-žute.

CR7 je najpre izjednačio rezultat u 74. minutu, da bi u produžecima, u 98. minutu, doneo pobedu svom timu i prvi trofej u takmičenju.

Ipak, nagradu za najboljeg igrača finala dobio je Milinković-Savić! Kamera je odmah zatim snimila Ronalda, koji se čudio i pokazivao da je on dao dva gola.

Mnogi su protumačili da to znači da Portugalac smatra da on, kao najzaslužniji za preokret, zaslužuje MVP priznanje. Međutim, u izjavi to nije nagovestio.

- Izuzetno sam ponosan što sam pomogao timu da osvoji ovaj važan trofej po prvi put! Hvala svima u klubu koji su učestvovali u ovom velikom uspehu i mojoj porodici i prijateljima što su uvek bili uz mene! Fantastična podrška naših fanova! Ovo takođe pripada vama - poručio je Ronaldo.

Kristijano je član Al Nasra od početka ove godine i na 25 utakmica je postigao 20 golova.

Bonus video:

01:57

STOJKE IZLUDEO RONALDA: Portugalac je dao sve od sebe, ali to nije bilo dovoljno protiv sjajnog Srbina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.