TEŠKE REČI LEGENDE PARTIZANA: "Nemoć, dezorijentacija i letargija!"
Detalj sa utakmice Sabah - Partizan, Foto: FOTO: FK Partizan

ISKRENO MIŠLJENJE

TEŠKE REČI LEGENDE PARTIZANA: "Nemoć, dezorijentacija i letargija!"

Na utakmici u Azerbejdžanu izašli su na videlo ozbiljni kadrovski problemi pre svega u defanzivnoj liniji

Objavljeno: 12:38h

Nikica Klinčarski, legendarni fudbaler Partizana, kao i armija navijača teško je podneo debakl Parnog valjka u četvrtak uveče u Bakuu.

Fudbaler s „bronzanim” brojem utakmica u istoriji trofejnog kluba ističe da mnogo više od dva gola minusa brine totalna nemoć u svim segmentima igre protiv azerbejdžanskog Sabaha.

- Voleo bih da nisam u pravu, ali plašim se da su šanse Partizana za prolaz u naredno kolo minimalne - poručuje nekadašnja vedeta crno-belih.

Kako ste kao legenda i veliki navijač Partizana podneli sve ono na obali Kaspijskog jezera?

FK Partizan, Aldo Kalulu, Nikola Antić
foto: Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

- Izuzetno teško. Porazi su sastavni deo igre, ali dugo me jedan meč nije baš toliko istresirao i namučio. Nemoć, dezorijentacija i letargija u svim linijama tima. Partizan se nijednog momenta baš ništa nije pitao, užasno zvuči gola činjenica da su samo dva gola minusa splet okolnosti. Bili smo katastrofalni i na pragu rezultatskog debakla.

Na površinu su izašli ozbiljni kadrovski problemi pre svega u defanzivnoj liniji, ali kako objasniti mizeran učinak veznog reda i napada?

- Teško je reći šta je lošije funkcionisalo. Igrači i pojačanja koja su stigla u veznom redu i navali očigledno su nabacana bez nekog jasnog plana, Partizan je kasnio sa sklapanjem tima i to ga je skupo koštalo.

BONUS VIDEO:

00:09

Sablasno prazne tribine na 170. večitom derbiju

(Espreso/Sportski žurnal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.