NIJE SVE TAKO CRNO: FK Partizan platio račun i opet ima struju!
Stadion Partizana, Foto: Arenasport

primorani

NIJE SVE TAKO CRNO: FK Partizan platio račun i opet ima struju!

Za doček Radničkog iz Niša u nedelju (19.30) agregat nije bio dovoljan pa su u Humskoj bili primorani da izmire račune

Objavljeno:

Nakon obećavajućeg starta Superlige Srbije, Partizan je doživeo pravo otrežnjenje na gostovanju azerbejdžanskom Sabahu gde je bio potpuno nemoćan.

Navijačima crno-belih ostaje da se nadaju da je poraz 0:2, ali i prikazana igra, rezultat kombinacije promašene taktike Igora Duljaja i prevelike vrućine na koju je upozoravao Branimir Subašić.

U međuvremenu, stigla je jedna dobra vest. Partizan je pred prvu utakmicu na svom terenu u novoj sezoni platio račun Elektrodistribuciji Srbije pa opet ima struju.

Još početkom jula, Partizanu je "isečena struja" zbog duga od 26 miliona dinara, nakon čega su trajala prepucavanja da li treba da je plati Fudbalski klub ili Sportsko društvo, da bi posle svega crno-beli upalili agregat na naftu i na taj način su se snabdevali u prostorijama na stadionu.

Stadion Partizana
foto: Espreso

Za doček Radničkog iz Niša u nedelju (19.30) agregat nije bio dovoljan pa su u Humskoj bili primorani da izmire račune.

"Sportski žurnal" piše da je Partizan regulisao svoja dugovanja tako da nema više bojazni da bi delegati FSS i UEFA mogli čak da zabrane igranje utakmica u Humskoj, posebno pred revanš sa Sabahom koji se igra u četvrtak uveče.

- Drugi korisnik struje na istoj adresi, u Humskoj 1, Sportsko društvo Partizan, priključen je posle isključenja zbog dugovanja, na brojilo koje nije bilo "u minusu" jer nije bilo ni korišćeno nekoliko godina - piše današnji "Žurnal".

Bonus video:

00:18

Deseti gol u sezoni Miloša Lukovića

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.