BIVŠI GOLMAN ZVEZDE: "Ne bi bilo iznenađenje da Sabah prođe Partizan!"
Saša Stamenković, Foto: Starsport/Peđa Milosavljević

procena

BIVŠI GOLMAN ZVEZDE: "Ne bi bilo iznenađenje da Sabah prođe Partizan!"

Protivnik nema poznato, evropsko ime, a crno-beli su dobrim partijama u Superligi Srbije počeli sezonu, pa su favoriti u očima domaće javnosti

Objavljeno: 12:36h

Fudbaleri Partizana večeras od 18.00 gostuju azerbejdžanskom Sabahu u prvoj utakmici 3. kola kvalifikacija za Ligu konferencija.

Protivnik nema poznato, evropsko ime, a crno-beli su dobrim partijama u Superligi Srbije počeli sezonu, pa su favoriti u očima domaće javnosti, mada kladionice za prvi meč daju podjednake šanse rivalima.

Bivši golman Crvene zvezde, a sada Mladosti iz Lučana, Saša Stamenković, za "Sportski žurnal" je najavio dvomeč Sabaha i Partizana. Nije promenio mišljenje iskazano prošle nedelje.

Saša Stamenković
foto: Starsport/Peđa Milosavljević

Nekada je korpulentni čuvar mreže kao član Nefčija imao vrlo burne duele sa klubom iz Humske, a branio je i za Sabah od 2018. do 2022. pa dobro poznaje klub iz Masazira, predgrađa Bakua.

- Šanse Partizana su veće u ovom trenutku samo zbog znatno većeg evropskog iskustva. Ne bi bilo iznenađenje da prođe Sabah, jer je azerbejdžanski fudbal u usponu - rekao je Stamenković (38).

Golman Mladosti je najzaslužniji što Lučanci nisu kapitulirali u uvodnih 180 minuta sezone na susretima sa Radnikom (0:0) i Železničarom (2:0). U petak od 18.55 ga čeka duel sa "svojom" Zvezdom.

Bonus video:

00:25

Igor Duljaj: Niko ne voli i ne poštuje Partizan kao on

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.