TUMBAKOVIĆ ČEKA FOTELJU? Bivši selektor i trener Partizana ipak NE PREUZIMA crveno-bele!
Ljubiša Tumbaković, Foto: Starsport©

dosta klupe

TUMBAKOVIĆ ČEKA FOTELJU? Bivši selektor i trener Partizana ipak NE PREUZIMA crveno-bele!

Ljubiša Tumbaković se više puta prošlih meseci povezivao sa konkretnijim povratkom u srpski fudbal, ali ništa se nije ostvarilo

Objavljeno:

Nakon što je Radoslav Batak dobio otkaz, kao glavni kandidat za novog trenera Vojvodine odmah je figurirao Ljubiša Tumbaković.

Prema navodima "Mocart Sporta" sve je bilo blizu dogovora, ali "Novosti" prenose da je došlo do preokreta.

"Iako je utorak sve izgledalo kao gotova stvar, danas je izvesno da iskusni fudbalski stručnjak neće preuzeti "Lale". Ostaje da se vidi ko će na kraju sesti na klupu Vojvodine, pošto nova utakmica sledi veoma brzo. Ekipa iz Novog Sada u nedelju (18.55) gostuje Napretku", pišu Novosti.

Tumbaković se više puta prošlih meseci, pa i godina, povezivao sa konkretnijim povratkom u srpski fudbal. Najpre se spekulisalo da će nakon izbora Dragana Džajića za predsednika Fudbalskog saveza Srbije biti imenovan za jednog od potpredsednika, ali je ipak ostao "samo" član Izvršnog odbora FSS-a.

Onda je Mozzartsport početkom maja preneo da JSD Partizan, odnosno struja koju predvodi Ostoja Mijailović, planira da nakon smene postojećeg rukovodstva FK Partizan na mesto predsednika dovede najtrofejnijeg trenera crno-belih, Ljubišu Tumbakovića.

Ni od ovoga ništa nije bilo, ali možda bivši selektor Srbije više priželjkuje jednu od ovakvih funkcija, odnosno fotelju umesto klupe Vojvodine.

Bonus video:

00:46

Konferencija Partizana pred večiti derbi

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.