SRAMNA IZJAVA: Hrvatski političar stao u odbranu huligana iz Zagreba!
Navijači Dinama iz Zagreba, Foto: Kieran McManus / Shutterstock Editorial / Profimedia

BRUKA

SRAMNA IZJAVA: Hrvatski političar stao u odbranu huligana iz Zagreba!

Davorin Karačić je poslanik sa liste "Neovisni za Hrvatsku"

Objavljeno: 18:05h

Davorin Karačić, hrvatski advokat i političar, stao je u zaštitu huligana Dinama iz Zagreba koji su odgovorni za ubistvo navijača AEK-a.

Karačić je posle ubistva poslao sramnu poruku, gde tvrdi da je ubijeni mladić pokušao da ubode nožem nekoga od navijača Dinama, te da oni nisu krivi za njegovu smrt. - Ja se braće ne odričem. Ako gledamo s druge strane, navijači AEK-a su najveći ljudski šljam, narkomansko-levičarsko-anarhistička otpad, koja je decenijama noževima ubadala druge ljude, bacala molotovljeve koktele po drugima, gazila ljudima po glavama. Žaliti za takvima je kao žaliti za Isilovskim glavosecima koji su svojevremeno naleteli na sirijske Tigrove ili Vagner u Siriji. Jedno je sigurno, događaj se sigurno nije dogodio onako kako danas mediji prenose, jer mediji uvek pogrešno prenose. Inače, svi Dinamovi navijači koji su povređeni, povređeni su od površinskih uboda noževima. Uopšte me ne bi čudilo da je anarhista mlatarao nožem u želji da zakolje nekog našega, pa nakon što je savladan, dobio školovanje nožem u ekstremitet, samo što je anatomija za***ana, pa pošlo po zlu. To se znalo događati, da onaj koji bi hteo da kolje, nakon što izgubi nož, dobije vaspitni zarez po ekstremitetima - naveo je i dodao:

FK Dinamo Zagreb, Bed Blu Bojsi, Fudbal
foto: Goran Stanzl / Pixel Media / Profimedia

- Ko je imalo u navijačkom svijetu, taj zna da BBB idu svuda, mogli oni ući na stadion ili ne. To su anarhisti znali, pa su to veče čekali bojse, naoružani noževima. Postoje čak i snimci anarhista kako kruže oko stadiona. Karačić je poslanik sa liste "Neovisni za Hrvatsku", a ovo nije prva njegova reakcija zbog Dinama, zbog kog je ulazio u rasprave.

BONUS VIDEO:

01:56

GORI ZAGREB! Žestoka tuča navijača Dinama i Legije: Više stotina huligana rasturilo jedan kvart!

(Espreso/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.