LAZETIĆ JE ZNAO GDE JE PARTIZAN 'BUŠAN': "Kad vide crno-beli dres, ne veruju..."
Žarko Lazetić, Foto: Starsport

OČEKIVAO

LAZETIĆ JE ZNAO GDE JE PARTIZAN 'BUŠAN': "Kad vide crno-beli dres, ne veruju..."

Trener TSC-a je pohvalio rivala, ali i imao jednu interesantnu obzervaciju kada su u pitanju mane obe ekipe

Objavljeno: 12:36h

Trener TSC-a, Žarko Lazetić, bio je uglavnom zadovoljan viđenim u vrlo zanimljivom i efikasnom remiju svog tima sa Partizanom (3:3) u prvom kolu Superlige Srbije.

Lazetić je pohvalio rivala, ali i imao jednu interesantnu obzervaciju kada su u pitanju mane obe ekipe.

- Čestitam Partizanu na dobroj utakmici. Sjajna utakmica u svakom smislu, moji igrači su bili izvanredni. Prvi deo je bio iznad mojih očekivanja, imali smo dva nova igrača, napadači nisu potpuno spremni. Mislili smo da će biti malo teže. Izgubimo loptu u visokom presingu, oni to kazne, izuzetan kvalitet. Ti promašeni penali, to dobro treba da se pogleda i analizira, i mi i oni gol iz prekida. Uspeli smo ovakvu jednu utakmicu da odigramo na ovaj način, ovo je korak napred i podstrek da smo uspeli barem da dođemo do boda - naveo je trener TSC-a na konferenciji za medije posle meča pa dodao:

- Utakmica preslikana kao prošli put, bilo smo spremni na to kako igra Partizan, bilo je prostora na bokovima mi smo to na momente koristili. Kada vide igrači crno-beli dres ne mogu da veruju nekada koliko ima prostora. Očekivali smo da nas ugroze iz oduzetih lopti, tako smo i primili golove. Rakonjac nam je olakšao jer saigrače podseća na Ratkova - istakao je Lazetić.

Standings provided by Sofascore

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.