"A OVDE NEMA VAR-a?" Partizanovi navijači BESNI, ne samo zbog penala za TSC i poništenog gola! (VIDEO)
Stojić udara Nikolića na meču TSC - Partizan, Foto: Printscreen/Arenasport 1

grobari van sebe

"A OVDE NEMA VAR-a?" Partizanovi navijači BESNI, ne samo zbog penala za TSC i poništenog gola! (VIDEO)

Dosta spornih sudijskih odluka na meču TSC - Partizan

Objavljeno:

Prvo kolo nove sezone Superlige Srbije je donelo derbi ekipa koje predstavljaju državu u kvalifikacijama za UEFA takmičenje i nije razočarao, uprkos brojnim skepticima.

TSC i Partizan su odigrali izuzetno zanimljiv meč u Bačkoj Topoli koji je doneo šest golova (3:3), ali i dosta spornih sudijskih odluka.

Zbog toga su crno-beli već najavili zvanično saopštenje, a evo zbog čega su najverovatnije (najviše) besni na prvog arbitra Milana Mitića.

U 57. minutu poništen je gol mladog asa Partizana Mihajla Ilića nakon intervencije VAR-a, kada je signaliziran ofsajd Šćekića u začetku akcije.

A u 76. nakon duela Danila Pantića i Miloša Cvetkovića dosuđen je drugi penal na meču za TSC. Bunili su se žestoko igrači Partizana, jer su smatrali da je do kontakta došlo van kaznenog prostora, ali Mitić je ipak pokazao na belu tačku. Stevanović je ipak uspeo da odbrani udarac Đakovca i rezultat je ostao nepromenjen.

Takođe je i odluka Mitića da ne kazni Nemanju Stojića, štopera TSC-a u prvom poluvremenu u 18. minutu, kada je bez lopte laktom udario Nemanju Nikolića, naišla je na osudu navijača na društvenim mrežama.

Uz podeljeni snimak te stiuacije, navijači se pitaju kako je moguće da ovo nije sankcionisano, makar žutim kartonom, iako zbog udaranja bez lopte postoje elementi i da VAR soba gleda situaciju za eventualni crveni karton.

Bonus video:

00:22

Evrogol Uroševića protiv TSC

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.