'SUPERĆELIJSKA ZVEZDA' ODUŠEVILA DELIJE! Kreće navala na SEZONSKE: "Ova ekipa zaslužuje bar 30.000 na svakoj tekmi"
Fudbaleri Crvene zvezde, Foto: Starsport/Peđa Milosavljević

uzbuđenje na maskimumu

'SUPERĆELIJSKA ZVEZDA' ODUŠEVILA DELIJE! Kreće navala na SEZONSKE: "Ova ekipa zaslužuje bar 30.000 na svakoj tekmi"

Navijači Crvene zvezde će kolektivno ići da uzimaju sezonske karte pre premijernog meča nove sezone Superlige Srbije, sa Vojvodinom u nedelju od 20.00

Objavljeno:

Crvena zvezda je svojim navijačima priredila uživanje kakvo nisu ni sanjali u prvoj utakmici na svom stadionu pred novu sezonu, u novim dresovima i sa novim trenerom.

Prvak Srbije je zgazio italijansku Fjorentinu za manje od pola sata (5:0), a svemu je prisustvovalo više od 36.000 oduševljenih gledalaca.

Mnogi od njih javili su se posle demoliranja "Viole" i istakli da bi sve ispod 30.000 prodatih sezonskih karata bilo loše za ovu Zvezdu, koja zaslužuje pune tribine i na takozvanim "malim utakmicama".

1 / 5 Foto: Starsport/Peđa Milosavljević

Nema sumnje, očekuje se navala na sezonske karte u narednom periodu, jer je Zvezda već prodala više od 14.000, pa će sasvim sigurno uskoro da padne i rekord od 15.000 prodatih sezonskih karata.

'Delije' su najavile u zvaničnom proglasu na meču sa "Ljubičastima" da će u nedelju od 15 časova da se okupe ispred stadiona "Rajko Mitić" i da će kolektivno ići da uzimaju sezonske karte pre premijernog meča nove sezone Superlige Srbije, sa Vojvodinom u nedelju od 20.00.

Pogledajte i tvitove navijača Zvezde posle razbijanja Fjorentine:

Bonus video:

00:43

NESTVARNA ZVEZDA DEMOLIRALA FJORENTINU ZA POLUVREME: Marakana videla ATOMSKI FUDBAL crveno-belih, Delije u potpunom TRANSU

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.