ERAKOVIĆ SE OPROSTIO OD ZVEZDE: "Večno ostaćeš ti u srcu mom!" (VIDEO)
Strahinja Eraković, Foto: Starsport©

EMOCIJE

ERAKOVIĆ SE OPROSTIO OD ZVEZDE: "Večno ostaćeš ti u srcu mom!" (VIDEO)

Naredne četiri godine uz mogućnost produžetka saradnje za još jednu biće član Zenita

Objavljeno: 17:54h

Srpski defanzivac Strahinja Eraković oprostio se od navijača svog doskorašnjeg kluba Crvene zvezde.

Eraković je ponikao na Topčideru gde je stigao sa samo devet godina, a sada je vreme za novo poglavlje u njegovoj karijeri.

Naredne četiri godine (uz mogućnost produžetka saradnje za još jednu) će braniti boje Zenita, koji ga je platio 7.000.000 evra uz još 15 procenata od naredne prodaje.

- Ja sam godine proveo sa tobom, tebi dao sve za tebe živeo, sad sam opet tu i biću uvek s’tobom. Večno ostaćeš ti u srcu mom! Nakon više od 13 godina napuštam klub u kome sam odrastao u svakom smislu. Zahvaljujem se svim radnicima u klubu, svim trenerima i naravno svakom mom saigraču. Sve svoje dečačke snove sam ispunio. Puno sreće mojoj Zvezdi i znam da ćemo se svi zajedno radovati novim uspesima - napisao je Eraković na društvenim mrežama.

Pre toga su se od njega oprostili i iz kluba.

- Zvezdaškoj publici najbrže u srce uđu fudbaleri koji su ponikli u našem klubu i koji su prve fudbalske, ali i životne korake napravili u crveno-belom dresu. Strahinja Eraković je 2010. godine stigao u Zvezdu, odigrao 139 mečeva i osvojio tri vezane duple krune! Čupo, hvala na svemu, srećno u nastavku karijere, a vrata stadiona "Rajko Mitić" su ti uvek širom otvorena - pisalo je u oproštajnoj poruci.

BONUS VIDEO:

00:35

Hibridni teren i novi mediko blok na Marakani: Crvena zvezda u novu sezonu ulazi spremna za sva iskušenja

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.